728×90 caixa onti estiu
Home > Política > Rebeca Torró insta a Fabra a prendre nota del Pla de Reactivació d’Ontinyent

Rebeca Torró insta a Fabra a prendre nota del Pla de Reactivació d’Ontinyent

La portaveu dels Socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha exigit al President de la Generalitat, Alberto Fabra, que “prenga bona nota” del Programa de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació presentat la setmana passada pel Govern d’Ontinyent i “passe dels discursos i les bones paraules als fets”. Torró creu que el President del Consell té una bona oportunitat de demostrar “amb diners per davant” que li importa Ontinyent i la Vall d’Albaida plantejat un programa de reindustrialització, com també li demanen els empresaris i els sindicats: “el que no pot fer Fabra és quedar-se quiet i vore com l’atur és fa crònic”. Al mateix temps, Torró ha mostrat la seua sorpresa perquè el PP de Filiberto Tortosa “critique el Pla del Govern d’Ontinyent i, en canvi, es dedique a elogiar Fabra per no fer res”, ha afegit Rebeca Torró.

La portaveu municipal del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró ha destacat que el Govern d’Ontinyent “sempre va, com a mínim, un pas per davant del PP” com demostra que la mateixa setmana a la que Alberto Fabra visita la ciutat sense anunciar cap de Pla de Reindustrialització “el Govern d’Ontinyent posa en marxa un programa que, dins les seues possibilitats, planteja accions concretes i treballades, dotades amb diners comptants i sonants”. En aquest sentit, el programa plantejat a Ontinyent inclou el Desenvolupament d’un Centre de Referència de producte infantil; el manteniment d’un Banc de Naus i locals comercials i de les ajudes al lloguer encetades en l’exercici anterior; o la col·laboració amb el programa Erasmus per a Joves Emprenedors, que serveix per vincular aquestos amb empreses d’acollida.

Davant d’això, el Partit Popular de Filiberto Tortosa “critica estes accions per reactivar l’economia i, en canvi, elogia a Fabra per no fer res, el que confirma que Tortosa segueix més pendent d’ofrenar noves glòries al PP que de defensar els interessos d’Ontinyent”. Torró ha continuat dient que aquesta actitud de Tortosa, “no ens estranya davant els insistents comentaris que el seu partit li busca substitut”, assenyalen els socialistes.

Rebeca Torró ha destacat que les mesures plantejades pel Govern d’Ontinyent van en la direcció que comença a obrir-se pas a Europa: “de la crisi no anem a eixir amb retallades com les que propugna el PP, sinó impulsant la inversió com està fent el Govern d’Ontinyent dins les seues possibilitats, intentant generar activitat econòmica i dotant als emprenedors d’instruments amb els quals generar empreses i activitat econòmica”, conclou la portaveu socialista.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El Partit Popular exigeix que l’alcalde “complisca la llei” i celebre plens ordinaris mensuals

Segons el PP "El govern de Rodríguez només ha convocat dos plens ordinaris (juliol / octubre) i quatre extraordianios i urgents, aquests sense possibilitat de precs i preguntes, ni dels regidors ni del públic que puga assistir"