29/03/2024 - 14:12
Més

    Rebeca Torró formarà part de la delegació valenciana en el Congrés Federal del PSOE

    Altres notícies

    L’ontinyentina Rebeca Torró formarà part de la delegació dels socialistes valencians en el XXXIX Congrés Federal del PSOE a Madrid del 17 i 18 de juny, on es votarà la ratificació del secretari general electe, Pedro Sánchez, així com la composició de l’Executiva i el Comitè Federal, entre altres òrgans.

    Torró, Directora General d’Habitatge de la Generalitat i primera tinent d’alcalde d’Ontinyent a nivell institucional, i Secretària Adjunta de Política Institucional en l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE a nivell orgànic, forma part d’una llista de 52 delegats i 7 suplents que el Partit Socialista de la Província triava en un congrés extraordinari dissabte passat a València.

    En aquest congrés, la llista única presentada al congrés, encapçalada pel diputat socialista José Luis Ábalos (cap de campanya de Pedro Sánchez en les primàries del PSOE i portaveu provisional en el Congrés) obtenia un 85’5% de recolzaments, amb 289 dels 338 vots emesos.

    Rebeca Torró apuntava que “és un plaure formar part de la llista única de companys i companyes que representarem a la província de València en en Congrés Federal. Les primàries han acabat, i ara tots junts hem de centrar-nos a fer un PSOE fort i contribuir al màxim al fet que el nostre Secretari General, Pedro Sánchez, arribe a la Moncloa. Retornar la dignitat al Govern d’Espanya és el nostre objectiu. Transformar la societat per a millorar la vida de les persones. En açò ens hem de centrar i estic convençuda que els socialistes valencians contribuirem perquè així siga”, manifestava.

    Amb aquest conclave, el PSPV ha donat el primer pas del procés per a completar els 91 delegats que representaran a la Comunitat Valenciana en el Congrés Federal. A aquest congrés li segueixen els de Alacant i Castelló aquest diumenge 28 de maig, amb l’elecció de 28 i 11 delegats, respectivament. Després del Congrés Federal s’obrirà el període per a la celebració dels conclaves de les federacions.

    Font: PSPV-PSOE Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -