728×90 caixa onti
Home > Política > Puig posa la solidaritat i cooperació d’Ontinyent com “un gran exemple de la millor imatge de la Comunitat Valenciana”

Puig posa la solidaritat i cooperació d’Ontinyent com “un gran exemple de la millor imatge de la Comunitat Valenciana”

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha posat la solidaritat i sentit de la cooperació de la ciutadania d’Ontinyent com “un gran exemple de la millor imatge de la Comunitat Valenciana”. Puig, que visitava la ciutat el passat divendres per segons volta en quinze dies per convertir-se en el primer president autonòmic en assistir al sopar benèfic anual de la Fundació ADIEM, on destacava entre altres coses l’intens treball que s’està realitzat per començar les obres de l’Hospital ontinyentí.

En l’atenció als mitjans prèvia a l’acte, on Puig acudia junt a l’Alcalde Jorge Rodríguez, el President de Caixa Ontinyent Antonio Carbonell i el President d’Adiem Vicent Sanchis, el President posava de relleu que “l’Hospital d’Ontinyent estava en el bagul dels records i ara serà una realitat. Hem començat tot tipus de procediments per a que finalment en esta legislatura es puga licitar, hi haurà una empresa i començaran les obres. Sóc optimista i espere poder estar amb el President de la Diputació i alcalde d’Ontinyent i amb tots vosaltres per veure la realitat que serà l’hospital, un hospital que suposarà arrelar més la Vall d’Albaida a Ontinyent i oferir uns serveis de la màxima qualitat”, manifestava.

El President d’ADIEM, Vicent Sanchis, tenia paraules d’agraïment per a Ximo Puig i Jorge Rodríguez, del que posava de relleu “la seua implicació i ajuda en tots els projectes que li plantegem”, entre els quals es troba la creació d’un nou Centre de Dia per a Persones amb Malaltia Mental a Ontinyent. L’alcalde d’Ontinyent ratificava el compromís ferm de l’Ajuntament amb l’associació, amb la subvenció de 46.000 euros anuals que reb del consistori, tot reiterant el seu compromís públic per fer possible des de les administracions la posada en marxa del nou centre que es demanda des d’ADIEM. Respecte de l’Hospital, l’alcalde manifestava que les gestions prèvies a l’inici de les obres “progressen adequadament, tot i que els terminis de l’administració no són els que ens agradarien. El projecte està a punt de presentar-se en juliol, i a partir d’ahí podrà començar ja el procés de contractació que esperem que puga estar finalitzat abans que acabe la legislatura”, assenyalava. Pel que fa al President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, destacava que des de l’entitat financera es seguirà estant al costat d’ADIEM per a qualsevol iniciativa que suposa una millora del benestar social.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Oltra, Baldoví i Ferri iniciaran la campanya a Ontinyent

Les primeres espases de la formació valencianista faran un acte dijous 21 de març a …