728x90px fitur 2018
Home > Vall d'Albaida > L'Olleria > El PSPV de la Vall d’Albaida es reuneix a l’Olleria per a repassar el treball fet

El PSPV de la Vall d’Albaida es reuneix a l’Olleria per a repassar el treball fet

El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida ha emés una nota de premsa en relació amb l’encontre que el partit farà aquest divendres a la localitat de l’Olleria:

Hui divendres 20 d’octubre, les i els socialistes de la comarca de la Vall d´Albaida celebren a l’Olleria un encontre comarcal per a repassar les polítiques progressistes que s’han dut a terme durant la primera part de legislatura. Cal recordar que el PSPV-PSOE governa en la majoria de municipis de la Vall d’Albaida, a la Mancomunitat i compta amb l’alcalde d’Ontinyent i secretari comarcal, Jorge Rodríguez, com a president de la Diputació. Com explica el propi Rodríguez, «cal posar en comú els canvis progressistes que s’estan produint a la comarca des de les passades eleccions».

L’acte tindrà lloc al local de Baix del mercat del L´Olleria, a les 21.30 hores. I l’elecció no és casual ja que el portaveu socialista, Héctor Such, serà l’alcalde del segon municipi en població de la Vall d’Albaida l’últim any de legislatura en virtut del pacte signat. Es vol així recolzar el regidor socialista i intercanviar experiències i impressions del treball fet fins ara. Com recorda el secretari d’organització comarcal, Jordi Vila, «Jorge Rodríguez, amb la seua manera de ser i d’actuar, ens ha concedit les ajudes necessàries per millorar els serveis, doblant la quantitat que rebíem abans i repartint equitativament entre els pobles».

Font: PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent

Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d’actualitat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Olleria celebra aquest cap de setmana la III Fira Outlet de Sant Antoni

Els comerciants de l’Olleria celebren aquest cap de setmana la III Fira Outlet de Sant …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *