24/04/2024 - 7:02
Més

    El PSPV-PSOE recrimina al PP que vote en les Corts contra els Pressupostos que contemplen el nou hospital d’Ontinyent

    Altres notícies

    La portaveu del grup socialista d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha acusat als dirigents del Partit Popular valencià de tenir una “obsessió quasi malaltissa” amb l’Alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de Valéncia, el socialista Jorge Rodríguez, perquè “saben que està desplegant una política per a tots, honesta i transparent tant en l’ajuntament com en la diputació que és just el contrari del que feia el PP de Rus, l’amic i company de partit de Betoret, Pastor i Bastidas”. Per a Torró, els populars estan “desesperats” pel desastre que els espera i “són capaços fins a de recriminar a un govern que porta 2 anys inversions que ells van deixar sense executar en les seues 20 anys de desgovern, pobresa i corrupció”, ha assenyalat, i recorda que és el PP de Bonig “el que votarà en les Corts contra els Pressupostos del nou hospital d’Ontinyent”.

    Els socialistes, que s’estranyen que els dirigents del PP hagen sabut arribar fins a Ontinyent, una ciutat que tenien “marginada”,han ratllat als populars de “demagogs perquè són ells els que van anunciar l’hospital fa 10 anys i no ho van fer, i són ells els que van a votar en contra del nou hospital en les Corts el pròxims divendres”. Segons Rebeca Torró, el PP segueix sent “el principal enemic d’Ontinyent”, i ha afegit que al PP “el que li dol és que arriben inversions i per açò intenten obstaculitzar-les”,ha retret.

    En aquest sentit, Torró ha exposat que en dos anys “Ontinyent ha rebut de la Generalitat i la Diputació més inversions i ajudes que en l’última dècada de govern del Pàg. La ciutadania sap perfectament que “amb Jorge Rodríguez i Ximo Puig estem recuperant les inversions negades pel PP de Zaplana, Camps, Rus i Fabra. Açò és alguna cosa que no ho diem nosaltres, ho diuen les xifres i ho està notant la ciutadania d’Ontinyent”.

    El que no acaben d’entendre des de les files socialistes és que la portaveu municipal del PP, Mercedes Pastor, haja dit aquest dilluns que ha mostrat “la seua oposició” als pressupostos municipals perquè les partides d’inversió són “mínimes” quan en el ple del dijous no els va votar en contra perquè vénen moltes inversions de fora: “igual és que la portaveu del PP havia de guardar les formes davant els seus caps i no podia dir que els pressupostos d’Ontinyent van eixir sense cap vot en contra”, recorda Torró.

    Errors en les esmenes

    La portaveu del PSOE d’Ontinyent ha recomanat, a més al PP, que “abans de presentar esmenes als pressupostos de la Generalitat per a Ontinyent s’informen i no caiguen en el ridícul”. Torró ha assenyalat que el PP ha reclamat en les Corts la millora d’una “intersecció” entre l’avinguda de Torrefiel i Dues de Maig inexistent, l’impossible desdoblament de la “rotonda sud” o una rotonda d’accés a una carretera d’Aielo de Malferit: “açò no és seriós, senyors i senyores del Pàg. Ontinyent no es mereix aquesta burla contínua per la seua banda”, ha lamentat Rebeca Torró.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -