25/04/2024 - 9:31
Més

    PSOE “És hora de triar entre l’Europa dels mercats o la de les persones”

    Altres notícies

    “És hora de triar entre l’Europa dels mercats o la de les persones, entre una Europa amb la que ens pugam sentir reflectits o l’Europa dels poderosos”. Així ho destacava l’Alcalde d’Ontinyent i Secretari General dels Socialistes de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, a l’acte d’inici de campanya electoral als comicis europeus que tenia lloc anit a la capital de la comarca amb la tradicional pegada de cartells a la mitjanit.

    Jorge Rodríguez recordava que “a moltes persones estes eleccions els generen certa apatia o desinterès, però hem de ser conscients que l’eixida de la crisi no serà igual si a Europa governa la socialdemocracia que si ho fa la dreta que representen Arias Cañete, Rajoy o Merkel”. El líder dels socialistes de La Vall incidia en què “hem de decidir quin camí volem fer, perquè el PP sempre actua igual allà on governa, només cal recordar quan a Ontinyent vam haver de triar en invertir el superàvit en ajudar a la gent o a pagar als bancs, i el PP es va decantar per defensar als bancs. Això ho fa el PP cada dia a Europa, i per això els hem de parar els peus”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -