19/04/2024 - 4:39
Més

    El PP demana negociació per al nou model de finançament i critica l’actitud de PSOE i Compromís

    Altres notícies

    El Partit Popular d’Ontinyent ha emés una nota de premsa sobre la roda de premsa celebrada hui a la ciutat per part d’aquesta formació:

    La diputada nacional del Partit Popular en el Congrés dels Diputats, Elena Bastidas, i el senador Antonio Clemente, acompanyats per la portaveu del PP en l’ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, han comparegut hui en una roda de premsa emmarcada en la ronda de finançament que els populars han iniciat per a explicar la veritat del model de finançament que va ser aprovat per Zapatero en 2009.

    El senador popular, Antonio Clemente, ha deixat clar que l’actual model de finançament no és el model del PP sinó de Zapatero, el que va aplaudir Puig i va votar la consellera socialista Carmen Montón. En paraules del senador popular “l’únic partit que ha defensat sempre un millor finançament per a la Comunitat Valenciana és el PP, açò és el coherent, el seriós i la veritat, perquè en successives votacions, més de 3 vegades, s’ha votat millorar el finançament de la Comunitat i PSOE i Compromís han votat en contra. Ara els entren les presses”.
    Referent a la manifestació convocada per a exigir un millor finançament, el senador del PP ha afirmat que “no és el moment de manifestacions sinó de negociacions. Som partidaris de millor finançament, però no en el camí de la manifestació sinó de la negociació. Sabem que el compromís del ministre Montoro és abordar el finançament de la Comunitat Valenciana en un termini breu”.
    La diputada nacional, Elena Bastidas, ha recordat també que el model de finançament actual ve de l’etapa socialista i que des del PP “sempre hem sigut coherents amb la necessitat del poble valencià de tenir un finançament d’acord amb la seua població. Estàvem mal finançats perquè no estem reconeguts en funció d’eixa nova població i prova d’açò és que, independentment de qui ha governat a Madrid, el PP en la Comunitat sempre ha mantingut una actitud política reivindicativa”.

    Tal com ha explicat la popular Elena Bastidas a Ontinyent, “reclamem un canvi de model i hem aconseguit, també per la sensibilitat de Mariano Rajoy i el PP, que es revise i que es cree una comissió d’experts, que és molt important, en el qual ja existeix un document amb un calendari aprovat i fins i tot s’ha tractat una qüestió com la condonació o reducció del deute”.

    Elena Bastidas ha posat l’accent en la necessitat de la majoria absoluta per a aprovar el projecte de llei del nou finançament. Bastidas ha cridat “a la responsabilitat del PSOE i de Compromís, que estiguen a l’altura i siguen conseqüents aportant els seus vots, ja que el PP sols disposa de 137 i per a aprovar el nou model faran falta 176 vots a favor, la majoria absoluta”.
    Finalment, la diputada nacional del PP s’ha referit a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, de qui ha dit que “només pinta en la Diputació que és on controla el pressupost i és un polític fallit perquè no té cap pes en els òrgans de decisió política i institucional en la Comunitat Valenciana”.

    Font: Partit Popular d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -