25/04/2024 - 15:08
Més

    Pep Gimeno “Botifarra” s’uneix a la campanya de Jorge Rodríguez

    Altres notícies

    El conegut “cantaor” Pep Gimeno “Botifarra” s’unirà aquest dimecres a la campanya de Jorge Rodríguez, participant activament a un acte obert que tindrà lloc a partir de les 19:30 hores a la Plaça de la Concepció, on es parlarà de les festes de moros i cristians, la Puríssima, la Fira i l’activitat festiva d’Ontinyent.

    Botifarra, una de les figures més importants de la música valenciana i tot un referent social i cultural, ha volgut participar en la campanya de Jorge fent allò que millor sap fer. El cantaor tenia especial interès en donar-li a Jorge tot el seu suport, després que en la campanya de 2015 no puguera estar per motius d’agenda, assistint ara a l’acte previst per aquest dimecres per mostrar-li, ara més que mai, el seu recolzament incondicional. L’admiració entre els dos és mútua, tal com va quedar palès amb motiu de l’impuls que la Diputació de València va donar durant l’etapa de Jorge Rodríguez a la gira «A un home que ve del poble, ningú fa baixar la cara», amb la qual Botifarra va recórrer 15 localitats valencianes al marc del programa musical “Sona la Dipu”, acompanyat del músic Pau Cháfer.

    L’acte d’aquest dimecres comptarà amb les intervencions de l’alcalde i cap de llista de La Vall Ens Uneix, Jorge Rodríguez, i de l’expresident de la Societat de Festers i també membre de la candidatura, Rafa Sanchis.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -