20/04/2024 - 10:05
Més

    Paula Gacía, es presentada com candidata a l’alcaldía d’Ontinyent per EU

    Altres notícies

    El passat dissabte 14 de febrer Esquerra Unida d’Ontinyent va celebrar al Parc Pere IV la festa de presentació de la candidatura a les eleccions municipals de 2015, on Ignacio Blanco, candidat a la presidència de la Generalitat per EUPV i Esther Lopez, candidata per a Alacant, recolzaren la candidata a l’alcadia d’Ontinyent Paula García.

    L’acte va començar amb la interpretació del tema “Als de Dalt” per part de Carol Felipe a la veu i José Ramón Tormo a la guitarra. Aquesta actuació va donar inici a l’acte, on Laura Mollà Cambra i Sara Garcia Gironés, que ocupen el lloc 3er. i 13é. respectivament de la llista feren de presentadores, conduïnt la jornada i presentant la resta d’intervinents, amb lectura de poemes de l’obra Mural del País Valencià i alguna cita de Vicent Andrés Estellés.

    Vicent Guerola, coordinador local i número 2 de la candidatura, va agrair la presència d’un grup tan nodrit i variat de públic assistent. Destacant que “Esquerra Unida és una organització política nítidament d’esquerres, un moviment polític i social que no aspira a ocupar butaques en llocs institucionals, sinó a la transformació social. Som un instrument de lluita al servei de la classe obrera i les classes populars, i volem una societat més justa, més lliure, més democràtica, més participativa i, més sostenible“.

    Entre les accions que han portat a terme des d’aquest partit, va remarcar la campanya PensEU Ontinyent, les xerrades, les conferències, els debats, les taules redones, i presentacions de llibre entre altres, com l’únic partit que cada 14 d’abril hissa la bandera republicana en un acte de reivindicació de la memòria democàtica

    Seguidament l’economista José Soler, va destacar la importància dels col·lectius locals, ja que “sent ontinyentí entén què el col·lectiu local ha estat una bona escola d’aprenentatge i de lluites compartides“. Després de la seua intervenció, Laura Mollà i Sara van presentar la candidata a l’Alcaldia d’Ontinyent, Paula Garcia Gironés.

    Paula va fer memòria de com el partit, amb un sol regidor o regidora, han aconseguit complir part del seu programa electoral, “per a nosaltres no és paper mullat sinó el compromís que tenim amb la gent i que sempre intentem dur a terme“. En aquest sentit va criticar els intents de la Generalitat de fer re-pagar a les persones discapacitades els serveis que es presten, on va explicar que “Esquerra Unida sempre estarem al costat de la gent més necessitada, la que en el sistema actual està passant-ho pitjor. No hi ha copagament justos i que els drets i la dignitat de les persones dependents o amb discapacitat no són negociables“.

    A continuació va intervindre, Ignacio Blanco, candidat a la presidència de la Generalitat per EUPV, que va lamentar el no tindre una televisió valenciana on debatre amb candidats d’altres formacions, però això obligaa presentar les propostes poble a poble, barri a barri i casa per casa. Va remarcar la importància d’EUPV, “no sempre reconeguda als mitjans, en destapar molts casos de corrupció del PP: la Fòrmula 1, el cas Calatrava (que alhora ens ha demandat a nosaltres), el cas de Sonia Castedo a Alacant,… EUPV sempre ha denunciat l’opacitat i falta de transparència dels contractes públics de la Generalitat, sense por a les amenaces i querelles del Partit Popular“.

    Després de les intervencions polítiques, i de presentar la resta de la candidatura local, Trini Caballero i Toni Navarro “Violí” van interpretar versos cantats i improvisats de Josemi Sánchez, albades que van emocionar i encisar el públic assistent, que va respondre amb forts aplaudiments.

    La cloenda de l’acte va ser novament a càrrec de José Ramón Tormo i Carol Felipe interpretant “Al Vent” de Raimon i “Va com va” de l’Ovidi Montllor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -