28/03/2024 - 18:30
Més

    Ontinyent tanca el Pressupost del 2014 amb un superàvit de 215.000€

    Altres notícies

    El Plenari de l’Ajuntament d’Ontinyent donarà compte aquest mes de març de la liquidació del Pressupost Municipal de 2014, que es tancarà amb superàvit per tercer any consecutiu. Així ho avançava el Regidor d’Hisenda, Joan Gilabert, qui ressaltava que, després d’haver-se tancat entre 2008 i 2011 els pressupostos de l’anterior govern amb dèficits d’entre 1’4 i 2’7 milions d’euros, “nosaltres estem fent una gestió eficient dels recursos municipals i aconseguint superàvits a tots els pressupostos que hem tancat. Hem sabut fer els deures i ara podrem deixar una ciutat més sanejada que la que vam trobar i més preparada per afrontar reptes de futur”, destacava.

    El regidor, que confirmava que aquest superàvit supera els 215.000 euros, feia estes declaracions en una roda de premsa a la qual compareixia junt a l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, qui felicitava el regidor d’Hisenda per la seua tasca de control pressupostari “en uns temps molt difícils, als que vam trobar la caixa buida, una important baixada d’ingressos i la necessitat d’un increment en despesa social. L’economia de l’ajuntament era un tren descarrilat que havíem de tornar a les vies i redirigir”, manifestava.

    L’alcalde apuntava que “ara la situació és ben diferent, hem rebaixat el deute de 20’4 milions a 13’6 a 31 de desembre de 2014, que serà encara menys a finals d’enguany, i a més ho hem fet canviant la tendència dels dèficits als superàvits. Hem assentat unes bases sòlides que permetran al nou govern assumir nous reptes, el millor està per vindre”, assenyalava.

    Joan Gilabert coincidia en què amb el nou model aplicat pel Govern d’Ontinyent de promoció econòmica, aposta per la política social i regeneració democràtica “hem quadrat el cercle amb dades, però també -puntualitzava- a nivell d’idees preconcebudes: una coalició de govern pot governar amb estabilitat i de forma seriosa, fent una bona gestió econòmica i obtenir bons resultats, i les xifres ho demostren”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -