28/03/2024 - 18:47
Més

    Ontinyent porta a ple les ordenances de 2014

    Altres notícies

    El Govern d’Ontinyent portarà el proper dimarts a ple l’aprovació de les modificacions de les ordenances fiscals per a l’any 2014. Aquest matí s’ha signat per part de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la convocatòria de la sessió extraordinària, prevista per a les 19.30 hores, en què es tractarà el nou quadre fiscal de l’Ajuntament d’Ontinyent per al proper any, en el qual destaca la congelació de la majoria de les taxes i impostos i les distintes bonificacions a famílies i empreses, dins del programa “Viure a Ontinyent té avantatges”.

    Plenari-debat-ordenacesEl document arriba a ple després d’un procés d’explicació i debat amb els agents socio-econòmics representats en el Consell Econòmic i Social (CES) i el Consell de Ciutat, on s’han escoltat i recollit aportacions dels seus membres que han ajudat a complementar les ordenances de 2014. Des del Govern d’Ontinyent han agraït la implicació i les aportacions efectuades pels agents socio-econòmics, en un procés de participació que ha permès “enriquir les ordenances i acostar-les als veïns”, atès que “tot aquell que ha volgut presentar les seues propostes i modificacions ha tingut l’oportunitat de fer-ho en els òrgans de participació establerts”, han afegit.

    Una vegada aprovades les ordenances, el Govern d’Ontinyent es posarà a treballar en la confecció dels pressupostos de 2014, amb l’objectiu de presentar-los al mes de desembre per tal d’acomplir el compromís dels partits que recolzen el Govern Municipal de no presentar els pressupostos començat l’any, com venia fent-se en l’anterior legislatura.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -