728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > “Ontinyent Avisa” pretèn mantindre comunicació directa amb els ciutadans

“Ontinyent Avisa” pretèn mantindre comunicació directa amb els ciutadans

L’Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana “Ontinyent Avisa”, un nou mètode de comunicació entre la ciutadania i l’administració a través de l’APP municipal. La regidora d’Innovació, Rebeca Torró i, el regidor de Govern Obert, Transparència i Modernització, Joan Sanchis, donaven detalls d’aquest nou servei que té com a objectiu millorar el camí per a tenir una relació de comunicació més fluïda, constant i immediata entre el consistori i la ciutadania.

Torró explicava que “des del Govern d’Ontinyent entenem la innovació com una política transversal que ha d’arribar a tota l’administració. Aquest és un procés de modernització que ja es va començar en la legislatura anterior i que continua en aquesta. Exemples d’açò són la creació de l’Administració Electrònica, la reserva online de pistes al Poliesportiu, els pagaments electrònics o l’ampliació de les zones wifi gratuïtes a tots els barris de la ciutat” declarava la regidora.

Amb “Ontinyent Avisa”, per una banda, el consistori podrà enviar avisos a través del mòbil sobre qüestions d’informació municipal com talls de trànsit, esdeveniments culturals, oposicions o avisos urgents, entre altres. D’altra banda, la comunicació també podrà ser a la inversa. La ciutadania podrà traslladar amb caràcter immediat, a través de l’APP, qualsevol incidència en la via pública, suggeriment o consulta i acompanyar-la amb una fotografia. D’aquesta manera es millorarà notablement la comunicació entre ambdues parts i l’ajuntament podrà actuar el més ràpid possible per solucionar possibles incidències.

Joan Sanchis, incidia que aquest servei “és gratuït, però és necessari tenir descarregada l’APP municipal, a través del Play Store o App Store. Una aplicació en la qual s’arreplega l’agenda cultural, les notícies o les farmàcies de guàrdia, entre altra informació, i que ara, a més, servirà com un nou sistema de comunicació que pretén ser més ràpid i eficaç” concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra la declaració de Bé d’Interés Cultural de les Ambaixades i la Baixà del Crist de les Festes de Moros i Cristians

La Generalitat Valenciana declara Bé d’Interés Cultural les Ambaixades i la Baixà del Crist de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent