28/03/2024 - 14:19
Més

    Ontinyent acull un acte de la campanya “El moment socialista, la força de les comarques”

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent i La Vall d’Albaida participaran aquest diumenge 16 de desembre a un acte de la campanya «El Moment socialista, la força de les comarques». Es tracta d’un encontre que comptaria amb les intervencions del Secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, el Secretari General del partit a La Vall d’Albaida, Antonio Esquinas, i l’alcalde de la ciutat i candidat a l’alcaldia pels socialistes, Jorge Rodríguez. 

    A l’acte, que tindrà lloc al Centre Ocupacional del carrer Joan XXIII d’Ontinyent, des de les 10:00 hores, també es comptarà amb la presència de la Secretària General dels socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró, qui explicava que “es tracta d’un acte que ja ha tingut lloc en La Costera-La Canal, L’Horta Sud, La Marina Baixa o L’Alcalatén-Millars, i que aquest diumenge a Ontinyent es repassarà els avanços assolits pels governs socialistes al front de les diferents administracions. Els socialistes hem fet una molt bona gestió que cal posar en valor, i ara cal treballar per consolidar els canvis que s’han vingut fent i continuar sent garantia de creixement i transformació de la societat a partir del mes de maig”, destacava. 

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -