19/04/2024 - 2:15
Més

    Ontinyent acull la celebració del 50 aniversari de CCOO

    Altres notícies

    CCOO d’Ontinyent celebrarà el 50 aniversari del sindicat amb un acte que posarà de relleu el passat, el present i el futur de l’organització. Serà el divendres 27 de maig, a les 10.30 h. En l’acte estan previstes les intervencions dels primers secretaris generals des de 1977 fins a 2000, del secretari general de CCOO PV, Paco Molina, i de la secretària general de CCOO Comarques Centrals, Manuela Pascual.

    En l’esdeveniment s’anomenarà la seu d’Ontinyent ‘Edifici Sindical Miguel Ramos Molina’, en record del primer secretari general de CCOO Ontinyent. A més, també s’inauguraran les exposicions de fotografia ‘Resistiré’, que recopila les mobilitzacions durant els últims anys de crisi econòmica i social, i ‘Memòria de CCOO PV’, una selecció de fotografies que mostren la història de la lluita obrera.

    Està prevista l’assistència del president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; representants dels diferents partits polítics de la ciutat; representants patronals; el secretari general d’UGT a la comarca Raül Roselló; associacions de veïns i veïnes; regidors i regidores de promoció econòmica i cultura; delegats i delegades sindicals, a més de l’afiliació.

    Aquest acte s’emmarca en les celebracions del 50 aniversari de CCOO PV. Amb motiu de l’efemèride, el sindicat ha organitzat tot un ventall de cites culturals, que reivindiquen la seua història però amb l’afany de mirar cap al futur i construir un sindicalisme que responga als nous temps, sense oblidar la missió per la qual va nàixer.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -