Nico Calabuig es postula per ser candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent per Compromís

El jove portaveu de Compromís per la Vall d’Albaida, Nico Calabuig i Serna, va anunciar públicament dijous 8 de novembre la seua intenció de ser el candidat de Compromís per Ontinyent a l’Alcaldia de la ciutat. En un potent acte celebrat al Palau de la Vila i acompanyat per més d’un centenar de militants, simpatitzants i càrrecs del partit, el jove graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració i estudiant d’oposicions, realitzava una conferència titulada “Ontinyent: un compromís necessari, un riu de possibilitats”, on desgranava les línies mestres d’actuació per “construir un Ontinyent amb futur”.

En el seu discurs, Calabuig destacava “el compromís del Govern Valencià en inversions importants per fomentar l’economia, millorar l’educació o les polítiques socials a Ontinyent s’ha de traduir en un major impuls d’estes polítiques per part del nostre Ajuntament”. Així doncs, anunciava els eixos prioritaris de la seua proposta política: “l’impuls de l’economia productiva per ajudar a crear llocs de treball a la nostra ciutat; la reivindicació dels serveis necessaris davant el govern d’Espanya, com la Tresoreria de la Seguretat Social, la Delegació d’Hisenda o la modernització del tren, l’aposta per la mobilitat sostenible, la reducció de la llista d’espera als Serveis Socials, l’aplicació efectiva del Pla d’Igualtat, un Pla de Joventut realista i participat que done resposta a les necessitats laborals, d’habitatge, inclusió i oci dels joves, i ajude a frenar el despoblament, així com una aposta estratègica per la protecció del patrimoni històric i el foment de la cultura”.

UN EQUIP RENOVAT

Nico Calabuig remarcava: “Assumim un compromís necessari per obrir la porta a un riu de possibilitats, perquè els rius sempre duen aigua nova i transparent. Este és un projecte d’equip, perquè és en equip com els grans projectes arriben a l’èxit”, i defensava: “no demanarem carnets de puresa per treballar al nostre equip ni donar-nos la confiança. L’únic compromís necessari serà el del carnet invisible de l’estima per Ontinyent”. I agraïa públicament el suport a les persones que l’acompanyen en l’equip: “el Doctor en Història i estudiós sobre Gomis, Miquel Àngel Múrcia, la professora d’Anglés i activista feminista Paloma Alberola, l’enginyer i actual assessor a la Conselleria d’Obres Públiques, Josep Sanchis, el membre del Consell de la Joventut d’Ontinyent Gonzalo Borredà, o el President del Consell Valencià de la Joventut Natxo Mollà.

SUPORT DELS HISTÒRICS, ALCALDES DE LA COMARCA I CÀRRECS DEL PARTIT

Calabuig també va agrair el suport de l’ex-alcalde Rafael Portero, els ex-portaveus a l’Ajuntament Ximo Urenya, Joan Cambra, Pepe Pla, Josep Francés i Sílvia Urenya, l’ex-regidor i expert en finançament Rafael Beneyto, els ex-regidors José Manuel Torró, José Manuel Mira i Fran Quesada, així com de l’ex-secretari comarcal Rafa Francés, i de les militants històriques Emília Tortosa i Maru Micó. De la mateixa manera, van donar suport amb la seua presència l’Alcalde d’Agullent, Jesús Pla, la Tinent d’Alcalde de l’Olleria i presentadora de l’acte Ruth Martínez, així com la portaveu de Compromís, Àgueda Micó i diversos càrrecs i militants dels partits de la coalició.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Enllumenat actualitza la il·luminació de la plaça Concepció

La regidoria d’enllumenat ha dut a terme l’adequació de les lluminàries existents en els números …