20/04/2024 - 6:09
Més

    Mònica Oltra porta a les Corts la restauració del pont de LA Costa d’Ontinyent

    Altres notícies

    La portaveu adjunta del grup parlamentari COMPROMÍS a Les Corts Valencianes, Mònica Oltra, ha presentat una Proposició No de Llei en aquesta cambra per demanar que el Consell s’involucre en la restauració del Pont de La Costa d’Ontinyent.  Aquesta petició es produeix després que la Diputació de València haja denegat a l’Ajuntament d’Ontinyent l’ajuda necessària per a finalitzar les obres de restauració d’aquest pont, datat en mitjans del Segle XVIII.

    El pont va ser objecte en 2011 de la primera fase d’unes obres de millora realitzades dins d’un projecte redactat pels arquitectes del grup de recerca PAISAR, del Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat de València. Dins d’aquest projecte s’incloïa una segona fase de les obres que no es va poder realitzar amb l’aportació inicial de la Diputació de València, raó per la qual es va demanar a l’ens provincial que aportara els fons per finalitzar esta actuació. En data 20 de gener, es denegava esta subvenció, raó per la qual el consistori no disposarà dels fons suficients per a finalitzar esta actuació.

    Segons apunta des de el seu portaveu municipal, Josep Francés, el Pont de la Costa, “a més de ser part del patrimoni de tots els ontinyentins, és una infrastructura necessària per a la ciutadania, i que ha d’estar en les condicions necessàries. Li hem transmès a Mònica Oltra esta necessitat, davant la negativa de la  Diputació que governa el PP, i ella, que coneix bé el nostre poble, serà la nostra veu a Les Corts per reclamar que la Conselleria d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient convenie amb l’Ajuntament d’Ontinyent una línia d’ajudes per poder finalitzar les obres de restauració del pont”.

    Francés destacava també que “pensem que la prioritat del Consell no ha de ser una infructuosa política d’aparador que gaste milions en maquetes, retransmisions duplicades de  Fòrmula 1 o un aeroport sense avions. La prioritat ha de ser el País Valencià i els valencians, eixa és la nostra idea, i la posarem damunt la taula en tots els organismes als quals estem representats”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -