29/03/2024 - 14:43
Més

    Mónica Oltra: “No faré cap promesa però sí que em comprometré per un canvi de model i per la nostra identitat”

    Altres notícies

    Mónica Oltra, candidata a la presidència per Compromís, ha assistit en l’Olleria a un acte comarcal de Compromís per la Vall d’Albaida en què els assistents li han llançat una sèrie de preguntes. Oltra ha insistit en la necessitat de tornar la il·lusió a la ciutadania a través d’unes polítiques centrades en les persones. En paraules d’Oltra, el que necessitem és “una política de mirar a la cara. Sempre dient la veritat”.

    Arran de les preguntes dels ciutadans, s’hi han tractat temes d’educació, economia, agricutura i assistència social sobre els quals la candidata a la presidència ha apostat per un canvi de model més centrat en la ciutadania i menys en els privilegiats.

    En el camp de la corrupció, la candidata ha insistit en la necessitat de fer fora els corruptes de les Corts de la manera més amable i festiva que tenim: anant a votar. I ha especificat que caldrà que tornen tot el que s’han emportat.

    A l’acte, al qual també han assistit els candidats a l’alcaldia de la Vall d’Albaida, Mónica Oltra els ha posat l’accent en el fet de fer la vida més fàcil a aquelles persones que ho han perdut tot, ja que les seues vides són a les nostres mans.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -