24/04/2024 - 5:42
Més

    Mercedes Pastor presenta la primera llista ‘cremallera’ del PP ontinyentí

    Altres notícies

    La candidata a l’alcaldia pel PP d’Ontinyent, Mercedes Pastor, es mostra contenta perquè l’equip de treball del PP ontinyentí “ha sabut conformar una candidatura totalment equilibrada i sobretot il·lusionada per Ontinyent”, destacant que “és la primera llista cremallera de la història que els populars d’Ontinyent presenten en les municipals, alternant dones i homes”. L’alcaldable pel PP també ha fet referència a “la gran renovació de les persones que integren la llista, on es combina joventut i experiència, de partit i professional, i el fet que tres dels llocs de sortida com a regidors els ocupin dones que es presenten com a independents en la llista dels populars a Ontinyent”.

    Mercedes Pastor, número 1 de la llista del PP Ontinyentí és advocada especialitzada en dret de família i violència de gènere. Militant del PP des de la seva joventut, integrada en la llista del PP a les Corts Valencianes i al Senat. Pastor estarà acompanyada en la candidatura pel militant i actual regidor, Paco Penadés, Enginyer Tècnic en Obres Públiques que treballa com a Tècnic superior de Prevenció de Riscos Laborals. La número 3 de la llista dels Populars a Ontinyent, és la independent, Carmen Cambra Ferri, Tècnic Superior en Integració Social, tècnic en cures d’infermeria i salut medi ambiental que compta amb 10 anys d’experiència laboral en l’atenció directa a persones amb diversitat funcional intel·lectual. Carmen Cambra ha estat voluntària del Trèvol i en Cadena de Favors, a més de ser una dona integrada en la festa moro cristiana, actualment vice secretària de la Comparsa contrabandistes.

    El 4 de la llista del PP és per al membre de l’executiva, Pablo Revert Fernández, Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques, amb estudis de marqueting polític, economia i empresa, creativitat i xarxes socials que actualment treballa en marqueting i vendes en una empresa tèxtil. Revert també ha estat ambaixador per la Comparsa Llauradors i és el president del Club de Rugbi Ontinyent. El quint lloc, Elvi Valls Esteve, independent, és la número 5 dels populars d’Ontinyent. Advocada, principalment d’empresa, estudia un programa superior de ADE. Ha estat catequista en la parròquia de Sant Carles i representant de la primera esquadra femenina de la comparsa Kábilas. Actualment col·labora en la protectora d’animals de la Vall d’Albaida.

    El segon tram de la candidatura l’encapçala en el número 6, Alberto García, militant i regidor del PP, autònom i gerent de la seva empresa, membre de l’associació de comerciants i de festes de Sant Rafael, a més de component de la Junta d’Urbanització Els Aigües. El 7 de la llista popular ontinyentí és per a la INDEPENDENT Montse Tercero Corcoles, Tècnic administratiu, amb experiència laboral en una multinacional d’auditoria i consultoria, actualment autònom professional de l’organització d’esdeveniments. Montse Tercero està relacionada en les festes a través de la comparsa Mudèjars i ha estat també catequista en la Parròquia de Sant Carles.
    Sergio Ródenas Amo, ocupa el 8è lloc. Amb estudis de Formació professional en la branca electricitat, actualment és comercial tèxtil encara que durant molts anys ha treballat en l’hostaleria. Es declara un enamorat d’Ontinyent i de les seves festes de moros i cristians, sent actualment membre de la Junta de la seva comparsa, Contrabandistes.

    Cristina Garcia-Retamero Pla, té el número 9 del PP d’Ontinyent. Tècnic Administrativa, treballa en una empresa d’arts gràfiques a Ontinyent. Pertany al costat de la seva família a l’Associació de Llumeners del barri de Sant Antoni i ha estat molt vinculada a Masters Ballet durant anys, a més de ser una gran afeccionada a l’esport.

    Amb el 10, el PP presenta a l’afiliat, Sergio Cambra Beneyto, de professió Dissenyador i molt relacionat en les festes de Moros i Cristians, havent estat en 2010 director del Museu Fester i membre de la junta de la Societat de Festers, on també ha estat representant de la seva comparsa, Saudites.
    El número 11 dels Populars és per a Aida Josefina Yépez Ayala, més coneguda per Viky, nascuda a l’Equador que viu a Ontinyent des de 1999. Amb estudis de comptabilitat, Viky és voluntària de Creu Roja i de Cadena de Favors.

    El 12 d’aquest segon tram de la candidatura popular l’ocupa Pedro Sierra Fuster, advocat i gerent de la seva empresa, molt relacionat en el Moto Club Ontinyent., a qui li segueix en el número 13 Mª Patricia Rodríguez Fernández, militant del PP, que ha estat voluntària de Creu Roja i actualment treballa en el sector de l’Hostaleria Militant de Noves Generacions des dels 16 anys, Alejandro Murcia Ortiz és el 14 de la llista popular. Estudia doble grau de dret i criminologia en la Universitat i té la titulació d’higienista bucodental.

    El lloc número 15 és el de Lorda Donat Micó, Llicenciada en Ciències Empresarials, administració i direcció, amb estudis relacionats en l’empresa i actual gerent d’una fàbrica tèxtil, a més d’estar relacionada en l’associacionisme tèxtil i empresarial de la comarca.

    El 16 ho ocupa José Miguel Gandia Sanz, amb estudis de ciències empresarials i gerent d’una empresa dedicada a la fabricació de productes publicitaris, a més de delegat de la FEBUS. Els quatre següents llocs (17,18,19,20) són per a Juana Fernández Castilla (17) militant i jubilada, membre del grup de voluntariat de l’ajuntament i relacionada en el moviment veïnal. Jorge Cambra Martínez (18), militant del PP, de professió comercial; Maria Amalia Ferre Francés (19), afiliada al PP, autònoma i dependenta i Joaquín Sierra Soler (20), membre de l’executiva del PP.
    La candidatura dels Populars la tanca Reyes Martínez Briones amb el número 21. Militant del PP, actualment jubilat, Reyes Martinez ha estat gerent de la seva empresa familiar, la qual va regentar durant 53 anys. És Integrant de la Junta de Sant Cristófol i de la Llar del Jubilat de Sant Rafael i president del Club de Petanca d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -