25/04/2024 - 15:32
Més

    Mancomuntiat de Municipis de la Vall d’Albaida estarà present en fitur per segon any consecutiu

    Altres notícies

    Tortosa: “el nostre propòsit es potenciar la comarca i crear sinergies per obrir nous mercats i noves oportunitats de negoci”

    • Del 18 al 22 de gener la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida donarà a conèixer tots els atractius turístics
    • Tres productes estrela de la comarca estaran en el mostrador internacional.
    • L’Olleria s’estrena en aquest certamen turístic

    El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, ha destacat que: “per segon any consecutiu la Mancomunitat estarà present en Fitur, Fira Internacional de Turisme a Madrid, del 18 al 22 de gener, amb l’objectiu de potenciar tots els atractius turístics de la comarca i crear sinergies per obrir nous mercats i noves oportunitat de negoci”

    Tortosa ha subratllat que: “aquest any la Mancomunitat presentarà tres productes estrela com son: el Programa d’Obrim les portes de la Vall, amb 28 rutes turístiques, un fullet que recull 27 ofertes turístiques anomenat experiencias inolvidables i un catàleg per promocionar les festes de Moros i Cristians de la comarca”.

    Per primera vegada la Mancomunitat ha elaborat un fullet turístic festiu que recopila totes les festes de Moros i Cristians de la comarca on destaquen els actes més importants de cada municipi.

    El president ha manifestat que:“Fitur es una plataforma comercial que reuneix als principals actors del sector turístic convertint-se en un mostrador de negoci i d’oportunitats per a impulsar el turisme d’interior”.

    Per la seua part el Conseller de Turisme de la Mancomunitat, Juan Puchades ha afirmat que “ la participació en Fitur ens dona l’oportunitat de combinar l’exposició del destí turístic amb la possibilitat d’efectuar noves línees de negoci”.

    Durant els 5 dies que dura el certamen la Mancomunitat de Municipis promocionarà tant els tres productes estrela com tots les municipis amb els seus recursos naturals, paisatgístics, culturals, artístics, festius, gastronòmics…, mitjançant els diversos fullets turístics i les diferents guies turístiques de la comarca.

    Per a la jornada del dijous, 19 de gener, a les 16:30 h, el municipi de L’Olleria realitzarà una presentació del municipi on donarà a conèixer tots els recursos turístics de la població, la ruta del vidre , les festes de moros y cristians així com l’Olleria el poble dels coeters.
    OFERTES TURÍSTIQUES 2012 FITUR
    Obrim Les Portes de La Vall 2012

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -