19/04/2024 - 0:25
Més

    Lina Insa, citada a declarar pel supost finançament il·legal del PP

    Altres notícies

    Sexons explica un article publicat a “El País“, L’ex alcaldessa d’Ontinyent Maria Lina Insa està citada a declarar, junt amb altres dirigents i càrrecs del Partit Popular pel jutge José Ceres, per la relació amb les investigacions sobre el cas Gürtel.

    El Tribunal Superior de Justícia ha citat, a més, a l’alcalde de Sagunt Alfredo Castelló, Requena, Javier Berasaluce i San Fulgencio, Carlos Ramírez, l’excandidata a l’alcaldia de Quart de Poblet, Amparo Mora.

    En tots els Municipis es celebraren mítings del PP, dels quals l’organització fou de la trama de Francisco Correa, i la filial en València Orange Market. La investigació ha revelat que part dels actes electorals foren pagats per empreses constructores, i en altres casos, el partit va pagar a xarxa de l’organització dels mítings amb diners negres o “externs als cercles legals”.

    El jutge Ceres ha citat als edils a declarar com a testics sobre els fets, al mateix que a un assessor de la Presidència de la Generalitat Enrique de Francisco Enciso, que es va encarregar de l’organització de les campanyes electorals de la província de Castelló.

    Publicat a “El País: El juez de Gürtel cita a tres alcaldes del PP como testigos

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -