29/03/2024 - 5:39
Més

    L’atur baixa a Ontinyent en un 8’1%

    Altres notícies

    Durant els últims 12 messos, l’atur a Ontinyent ha passat de 4.480 a 4.124 persones en situació de desocupació, exactament 365 aturats menys. Aquest descens del 8,1% interanua és el millor resultat percentual assolit en estes comarques seguit del descens del 7’4% d’Alcoi, 6’3% d’Alzira, 5’7 d’Ibi, 4’9% de Gandia i 2’6% de Xàtiva. Ontinyent se situa així en xifres d’atur de fa prop de 4 anys, quedant per davall de les 4.125 persones desocupades que es registraven en juny de 2011.

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que el descens de l’atur en un 8’1% a l’últim any “es una dada que s’ha de valorar amb esperança, però també amb prudència, perquè mentre hi haja tantes persones desocupades no es pot abaixar la guàrdia”. Jorge Rodríguez realitzava estes declaracions durant la seua visita a les obres de l’edifici de Paduana, en ser preguntat al voltant de l’última onada de dades sobre desocupació fetes públiques pel SERVEF. Tal com s’han fet ressó els mitjans, Ontinyent és la localitat de més de 20.000 habitants de les comarques centrals on més ha baixat l’atur al període comprés entre desembre de 2013 i desembre de 2014.

    Preguntat sobre si existeix relació entre els plans de reativació econòmica impulsats aquests anys pel seu govern, i el bon comportament de l’ocupació, l’alcalde d’Ontinyent destacava que “la clau és l’aposta seriosa dels emprenedors d’Ontinyent per crear i mantenir els llocs de treball, tot i que és lògic pensar que alguna cosa estaran fent les polítiques de promoció econòmica que estem desenvolupant, encara que cal perseverar”, ha dit Rodríguez.

    Per a l’Alcalde, el Pla de Reactivació Econòmica, acordat per unanimitat de partits, sindicats i empresaris és la prova que Ontinyent està marcant el camí d’una nova política econòmica: “en matèria d’ocupació s’ha de ser molt humil perquè ningú és capaç de trobar la tecla adequada, però pitjor és no intentar-ho. des del primer minut el nostre objectiu ha estat generar activitat econòmica i crear ocupació, sempre dins de les nostres possibilitats”, assenyalava.

    L’alcalde confia que amb el nou Pla Reactiva Ontinyent, dotat amb 731.000 euros, es puga seguir “pel camí de la creació d’ocupació de qualitat” i que aquesta successió de descens de l’atur “es consolide i es faça més intensa en el menor termini de temps possible, perquè les xifres aconseguides en l’últim any són positives i significatives, però també insuficients”, ha destacat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -