29/03/2024 - 13:20
Més

    L’alcaldessa de Montaverner cobra un 62% més que la seua predecessora

    Altres notícies

    La nova Secretària General del PSPV-PSOE de Montaverner, Belén Esteve, ha acusat l’alcaldessa Amparo Roses (PP) de “balafiar els diners públics pujant-se el sou tot i repetir constantment i en totes parts que l’Ajuntament no té diners”.

    Esteve, que va ser alcaldessa del municipi entre els anys 2000 i 2011,  ha desvetllat que el seu jornal al front del consistori “no va passar mai dels 930 euros nets, quan l’actual alcaldessa s’ha pujat el sou fins arribar als 1.500 euros i ha contractat assessors per ajudar-la no se sap en què, perquè la seua gestió fins ara està sent més destructiva que altra cosa”.

    En aquest sentit, Esteve posat com exemples la desaparició del festival de documentals Mon-Doc, “que portava visitants de tot arreu i projectava el nom de la localitat fins i tot a l’estranger”; o el desmantellament de l’empresa pública Innovem, que prestava serveis a tota la comarca, acomiadant-se als seus 6 treballadors. En paraules de Belén Esteve, “per desfer, està desfent fins i tot les zones verdes del poble com si fora el cavall d’Atila, eliminant plantes que han tardat molt en créixer i substituïnt-les per formigó”, afegeix.

    Per si fora poc, assenyala, “no ens expliquem com l’alcaldessa té l’atreviment, per dir-ho d’alguna manera suau, d’anar dient a tota hora que a l’Ajuntament no hi ha diners, després d’haver-se pujat el jornal de manera injustificada i en els temps que corren, quan Montaverner ha estat durant molts anys un poble exemplar a La Vall d’Albaida tant en serveis prestats a la població com en accions per al foment de l’ocupació, i tenia una alcaldessa amb un sou molt inferior”, apunta.

    La Secretària General del PSPV-PSOE recorda a Roses que “un alcalde ho és les 24 hores, i té que fer més coses a banda d’estar segut a un silló com fa ella per justificar el seu augment de jornal. No hi ha cap excusa per augmentar la despesa política com ho ha fet”. Per tot açò, Esteve demana a Amparo Roses “que almenys tinga la decència de dir en el plenari si pensa a renunciar o no a la paga extraordinària de Nadal, com han fet altres alcaldes de la comarca en solidaritat amb els funcionaris que han patit esta retallada del govern de Rajoy”.

    Belén Esteve, que va estar elegida divendres per unanimitat com a Secretària General del PSPV-PSOE de Montaverner amb el recolzament unànime de l’assemblea local, avançava entre els seus objectius al càrrec “treballar pel poble des de l’agrupació local, i fer tot allò possible perquè els socialistes tornem a governar al municipi i posar fi a tot aquest desgavell destructiu del PP”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -