28/03/2024 - 21:27
Més

    L’Alcalde d’Ontinyent condemna l’atac de matinada a l’arbre de Nadal

    Altres notícies

    “L’acció aïllada no pot entervolar el gran ambient viscut estes festes de Nadal i Reis, perquè Ontinyent m’il·lusiona”. Amb aquest missatge al seu tweet personal, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha condemnat aquest matí l’atac registrat la passada matinada a l’arbre de Nadal de la Plaça de la Concepció.

    L’arbre, format per branques i fulles procedents de poda de diversos exemplars, es cremava ahir al voltant de les 2.30 de la matinada com a conseqüència tot apunta d’un acte vandàlic. La composició de l’arbre, amb branques que portaven setmanes tallades, motivaven que l’atac afectara ràpidament tota l’estructura, pel que la ràpida intervenció dels bombers no ha pogut evitar que el foc el consumira, sense que afortunadament s’haja vist afectat cap altre element de la zona.

    L’arbre anava a ser retirat ahir divendres, una vegada desmuntats els elements d’enllumenat especial. Tot i això, el manteniment durant el cap de setmana de la pista de patinatge instal·lada a la Plaça motivava que aquesta retirada es postposara fins al proper dilluns.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -