24/04/2024 - 19:21
Més

    L’alcalde de Bocairent participa a un col·loqui internacional a França

    Altres notícies

    L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, pronunciarà aquest divendres, 26 de juny, una comunicació al col·loqui internacional sobre “Història i memòria de les cartoixes (segles XII-XX)” que se celebra a la població francesa de Belley, a prop de Lió, entre els dies 24 i 27. Al simposi, assisteixen investigadors i professors de diversos països com Alemanya, França, Itàlia o Suïssa, essent la de Ferre una de les dos úniques aportacions espanyoles.

    El primer edil de Bocairent ha estat convidat pel Centre europeu de recerca sobre les congregacions i els ordres religiosos que depén de la Universitat Jean Monnet de Saint Ettienne. Així, Josep-Vicent Ferre analitzarà en la ponència d’aquest divendres l’obra Omnium domorum ordinis cartusianis publicada a València el 1670 i escrita pel frare valencià Joaquim Alfaura, considerat el millor historiador cartoixà espanyol de l’edat moderna.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -