29/03/2024 - 2:02
Més

    L’alcalde de Benigànim blinda al seu assessor de premsa amb un contracte laboral

    Altres notícies

    Els socialistes de Benigànim han criticat públicament “l’actitud deshonesta i poc transparent” de l’alcalde Juan Puchades, qui ha blindat el seu assessor de premsa amb un contracte laboral que permetrà a aquest continuar com a treballador municipal després de les properes eleccions.

    Des del PSPV-PSOE han recordat que el d’assessor de premsa, que també exerceix com assessor de joventut, “és un càrrec de confiança, de designació directa per part de l’Alcalde, i que per tant és un contracte que s’extingeix en acabar la legislatura”. En atorgar-li un contracte laboral “està assegurant un lloc de treball a una persona que ha estat part del seu equip durant dues legislatures, encara que el PP perga les eleccions”.

    Els socialistes han recordat que, des que va arribar a l’alcaldia, Juan Puchades ha tingut dos assessors, un de premsa i joventut i un d’obres i serveis, “cosa que ell mateix ja reconeixia públicament (veure tall de audio adjunt a la nota de premsa) fa 7 anys, raó per la qual ens resulta sorprenent que en preguntar-li al plenari pel contracte laboral al primer, ens diguera que no sabia que estava d’assessor”.

    Des del PSPV-PSOE han qualificat de “més inaudit si cap” el fet que al plenari l’alcalde diguera que aquesta persona va a seguir fent la mateixa feina quan a una de les memòries de presidència elaborades per als pressupostos d’enguany “ell mateix feia constar que estes necessitats d’assessorament es consideren actualment innecesaries o inassumibles”.

    Els socialistes han relacionat tot aquest canvi amb la modificació de la Llei de Bases de Règim Local en l’article 104 que limita a 1 assessor als pobles que tinguen entre 5001 i 10.000 habitants (cas de Benigànim), una norma que ha fet que molts ajuntaments hagen cessat assessors, “que és al que en principi es veia abocat a fer Puchades fins que ha decidit tirar-li cara a l’assumpte, fer-li un contracte laboral, i dir que no sabia que estava d’assessor”, assenyalen.

    Els socialistes incideixen en què “no tenim res contra esta persona, que a més va estar anys treballant a l’Ajuntament a temps parcial per a altres corporacions abans que l’Alcalde el fera assessor a temps complet. Però les formes que ha emprat el Govern del PP en tot aquest procés són molt opaques, quan es menteixen o es diuen mitges veritats a la oposició s’està tractant d’enganyar a tots els veïns i veïnes, açò estan fent-ho de manera reiterada i no ho anem a consentir”, conclouen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -