19/04/2024 - 21:54
Més

    L’Alcalde d’Aielo de Malferit torna a negar a Joves Socialistes la cessió d’un local

    Altres notícies

    L’Alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pínter (PP) ha tornat a negar a la cessió d’un local municipal a l’agrupació de Joves Socialistes de la localitat. La negativa, una volta més (ha passat en repetides ocasions des de 2012) ha estat per omissió, després que el col·lectiu presentara la corresponent sol·licitud amb tres mesos d’antelació, per escrit i amb vàries dates possibles per poder projectar un documental.

    El Secretari General de Joves Socialistes d’Aielo de Malferit, Èric Nadal, ha qualificat de “lamentable” que l’alcalde “torne a ignorar la resolució del Síndic de Greuges que el comminava a complir amb les seues obligacions i almenys atendre’ns. Contestar-nos és part d’un treball pel qual porta cobrats ja més de 400.000 euros des que va accedir a l’alcaldia en 2007, uns ingressos desproporcionats per a un alcalde d’un municipi de menys de 5.000 habitants que a més fa deixadesa de les seues funcions quan li ve en gana”, destacava.

    Cal recordar que el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi Diego, va emetre el passat mes de desembre de 2013 una resolució respecte a una queixa per part de Joves Socialistes, relativa a la manca de resposta de l’Alcalde d’Aielo de Malferit a les peticions formulades pel col·lectiu des de juliol de 2012. Cholbi entenia com a legítima la petició del col·lectiu juvenil, recordant a Pínter la obligació de l’Ajuntament a complir la legalitat vigent, i instant a l’Ajuntament a “en situacions com l’analitzada, extremar al màxim els deures legals que s’extrauen de la Llei 30/1992 de 26 de desembre, de règim jurídic i procediment administratiu comú”.

    El Secretari General de Joves Socialistes d’Aielo incidia en què “mentre les Noves Generacions del Partit Popular no tenen cap de problema per a organitzar activitats en instal·lacions municipals, a nosaltres no ens contesta o en el millor dels casos ens posa totes les traves legals que pot, utilitzant els seus coneixements burocràtics. Molta gent està aborrida de la política per culpa de gent com Pínter, que no té cap respecte pel càrrec que ostenta. Aielo de Malferit es mereix un alcalde per a tots que crega en la democràcia i estiga lliure de complexos caciquils, i tot i les traves que ens posen, els socialistes anem a treballar perquè així siga”, concloïa Èric Nadal.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -