20/04/2024 - 17:17
Més

    L’Alcalde d’Aielo de Malferit es nega a registrar el col•lectiu local de Joves Socialistes com a associació

    Altres notícies

    Els col•lectiu de Joves Socialistes d’Aielo de Malferit ha mostrat la seua “més enèrgica protesta” davant l’actitud “antidemocràtica i partidista” de l’Alcalde de la localitat, José Luis Juan Pínter (PP) en negar-se a registrar-los com a associació local durant prop d’un any.

    Alcalde Aielo MalferitEl Secretari General de Joves Socialistes d’Aielo de Malferit, Èric Nadal, explicava que el col•lectiu que encapçala va sol•licitar ja fa prop d’un any a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit la cessió d’un local públic on realitzar una assemblea el passat 25 de juliol de 2012, petició davant la qual es va obrir un procés burocràtic on es demanava Nadal justificar el seu càrrec i registrar Joves Socialistes com a associació.

    Prop d’un any després, amb tota la documentació sol•licitada per l’administració local per dur a terme el registre de l’associació presentada, i havent presentat més de sis esmenes per registre d’entrada, l’Ajuntament no ha donat resposta a Joves Socialistes “i Pínter continua amb la negativa de solucionar el problema. En els vint-i-quatre anys que ha governat el PSPV a Aielo mai s’ha negat el dret de registrar una associació ni s’ha negat l’ús d’un local públic” Afirma Nadal.

    Per contra, el consistori va donar totes les facilitats a que fa uns dies NNGG d’Aielo de Malferit, junt a NNGG Vall d’Albaida, celebraren unes jornades esportives al poliesportiu municipal d’Aielo, el que des de Joves Socialistes d’Aielo qualifiquen de “clara mostra de partidisme de l’alcalde”. Des de Joves Socialistes assenyalen que “aquest tipus de problemes no finalitzaran a Aielo mentre Pínter no accepte que estem en democràcia i que hi ha cabuda per a totes les associacions polítiques, siguen del signe que siguen. Sembla que li molesta que es mostre en públic qualsevol opinió que no li agrade, i la seua actitud està més a prop d’altres sistemes de govern que no del democràtic, on un Alcalde ho ha de ser per a tot i per a tots, sense interessos partidistes”, conclouen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -