19/03/2024 - 11:23
Més

    L’Ajuntament d’Ontinyent s’uneix a la petició de Les Corts i la Diputació i insta a Camps a deixar el CJC

    Altres notícies

    El ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous una moció perquè Francisco Camps deixe el seu càrrec en el Consell Jurídic Consultiu (CJC), en la línia de l’aprovada a Les Corts Valencianes i la Diputació de València. En la moció, que eixia endavant amb els vots de Socialistes, Compromís (que havia presentat la proposta), EUPV i Ciutadans, i l’abstenció de PP, l’Ajuntament insta a Francisco Camps a renunciar com a membre del CJC, “per haver incorregut en actes i comportaments que no es corresponen amb la necessària dignitat de la institució”.

    Igualment, l’Ajuntament d’Ontinyent recolza a totes les mesures que tinguen per objectiu recuperar per als valencians i valencianes els diners desviats en casos de corrupció; i finalment el consistori insta les Corts a millorar la Llei de l’Estatut d’Expresidents per a regular mecanismes de retirada d’aquesta condició a aquelles persones que incorreguen en actes i comportaments que posen en risc la dignitat i honorabilitat de les institucions valencianes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -