25/04/2024 - 7:26
Més

    L’ajuntament d’Ontinyent seguirà col·laborant amb l’Escola Valenciana per tal de promoure la llengua

    Altres notícies

    El regidor d’educació, Óscar Borrell ha rebut als representants de l’Escola Valenciana, entre els que estava el seu president Vicent Moreno. L’Ajuntament d’Ontinyent i la regidoria d’educació han manifestat a Escola Valenciana el seu interès en mantenir els llaços de col·laboració, per a seguir desenvolupant programes pertanyents a l’entitat com el “Voluntariat per la llengua”, i activitats promotores de la nostra llengua, com concerts o cinema en valencià.

    Óscar Borrell assegura que “la defensa del valencià es un puntal bàsic d’aquest govern, que ja es va recollir en el programa electoral amb el que ens vam presentar”. També ha assenyalat que “la reunió ha sigut molt intensa i productiva” i ha insistit en que “la defensa i l’ús del valencià es una cosa en la que devem treballar de forma transversal en totes les àrees de l’equip de govern”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -