28/03/2024 - 22:12
Més

    L’Ajuntament d’Ontinyent i la Plataforma del Fem animen als ciutadans a reclamar contra el rebut del Consorci

    Altres notícies

    La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, i representants de la Plataforma del Fem, han animat a la ciutadania d’Ontinyent a presentar reclamacions contra el rebut que s’ha girat per part de la Diputació de València per al cobrament dels rebuts del Consorci de Residus corresponents al tractament i eliminació de residus en 2015.

    Patricia Folgueras recordava que el consistori ha procedit al repartiment de 15.000 notes informatives per aclarir la situació, animant als veïns i veïnes a recórrer contra el pagament del rebut amb el full de reclamació que s’adjunta per sol.licitar la devolució dels diners, un document que es pot presentar a la Casa de la Cultura d’Ontinyent, al Carrer Maians, 26, on tres treballadors atenen de 9:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres qualsevol dubte que es tinga al respecte.

    Des de la Plataforma, María Soler incidia en que els veïns i veïnes “tenen la possibilitat de recorrer abans de pagar, i de pagar en l’últim moment, ja que la millor manera de presionar i defensar el nostre Pla de Minimització es no donar els diners en facilitat”, assenyalava. En aquest sentit, Pedro Luis Garcia recomanava als veïns “que no domicilien els rebuts, per a que no trien per ells quan s’ha de pagar”.

    Patricia Folgueras posava de relleu que “la ciutadania, cada persona, ha de decidir quan vol pagar, sent coneixedors de que hi ha un termini en el que el pagament té recàrrec, altre en el que no, i que no pagar també té unes conseqüències, això és decisió de cadascú. Des de l’Ajuntament el que fem es convidar a tots i totes a fer força i reclamar”. La regidora afegia que com que el Govern d’Ontinyent està en contra d’aquest sistema i el considera perjudicial als interessos dels veïns, i per tant continuarà exercint les accions legals que considere convenients. D’aquesta manera, s’han presentat al·legacions contra l’aprovació inicial del padró 2015 i, si escau, es presentarà el recurs contenciós que corresponga, en el cas d’aprovar-se definitivament aquest padró. A més, es procedirà a recórrer contra el pagament de la taxa al Consorci.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -