18/04/2024 - 15:37
Més

    L’Agència AFIC d’Ontinyent organitza una jornada de promoció on-line dels negocis

    Altres notícies

    L’agència AFIC de l’Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb ANETCOM (Associació per al foment del comerç electrònic empresarial) han organitzat una jornada de promoció on-line dels negocis. Aquesta jornada es troba en el marc del projecte COMPETIC, i la seua finalitat és donar a conèixer als comerciants i gerents de les xicotetes empreses les eines necessàries per a la promoció on-line dels seus negocis a través de les xarxes socials i publicitat en internet, de forma gratuïta.

    Amb esta jornada teòric-pràctica, l’assistent coneixerà i aprendrà a dominar les ferramentes i tècniques que s’utilitzen a nivell empresarial per a oferir publicitat en Internet, analitzant les possibilitats que oferix la dinamització a través de les xarxes socials.

    La jornada està dirigida a comerciants i xicotets empresaris que vullguen conèixer i comprovar els avantatges que estes tecnologies poden aportar als seus negocis. Tindrà lloc a l’oficina de Promoció Econòmica–AFIC del C/Maians, 19, el dia 3 de novembre de 2011, de 15:30h a 17:00h. L’assistència és graguïta fins a completar l’aforo, sent necessari comunicar la inscripció a través del telèfon  96 291 82 27 o del e-mail adl.ontinyent@cv.gva.es .

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -