29/03/2024 - 2:37
Més

    La Vall Ens Uneix demana a la Diputació la millora de la seguretat del pont d’accés a Bufali

    Altres notícies

    La Vall Ens Uneix ha demanat la Diputació de València la millora de la seguretat del pont d’accés a la localitat de Bufali per la carretera CV-693, titularitat de la institució provincial. El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, es reunia recentment amb l’alcaldessa de Bufali per la mateixa formació, Estefania Mollà, dins la ronda d’encontres encetada per Sanchis amb els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca per tal de conèixer les necessitats i inquietuds dels seus municipis i traslladar-les a la Corporació Provincial.

    En aquest encontre quedava palès que la principal reivindicació de Bufali fa referència a la necessitat d’actuar en el pont d’accés a la localitat per la carretera CV-693, “ja que és moltíssima la gent del poble que el travessa a peu per accedir al cementeri, que està situat a l’altra banda del pont, amb el conseqüent perill per als i les vianants. A més a més, el trànsit rodat s’ha incrementat, i davant d’això cal que s’amplie la calçada i es cree una vorera per garantir un trànsit segur de vianants i vehicles”, manifestava.

    Així, a la moció presentada per Sanchis es demana que per part de la Diputació de Valencia es realitzen les gestions oportunes per a la relaització de les obres necessàries; i que es consigne al pressupost de la Diputació per a 2020 crèdit suficient per a actuar sobre el pont i els seus voltants. Joan Sanchis destacava que “creem en La Vall d’Albaida i en el futur dels nostres pobles. La ciutadania de municipis menuts com Bufali tenen els mateixos drets que la d’altres localitats, drets que anem a defensar a la Diputació de València en tot allò que estiga a la nostra mà”, manifestava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -