24/04/2024 - 23:55
Més

    La Pobla del Duc posa en marxa una xarxa Wi-Fi lliure i gratuïta

    Altres notícies

    Els veïns i veïnes de La Pobla del Duc tindran accés gratuït a internet al municipi, gràcies a la posada en marxa de la Xarxa “Wi-Fi Pobla” a diversos espais públics de la ciutat.

    Es tracta d’una iniciativa del Govern Municipal que encapçala el socialista Vicent Gomar, qui destacava que “Internet permet una comunicació activa i fluïda entre els ciutadans i els governants, una vessant que per al Govern La Pobla del Duc és clau en la nostra acció diària, i fer accessibles als ciutadans i ciutadanes les noves ferramentes de la informació i la comunicació en els temps que corren pensem que és una obligació”, assenyalava. Per tal de posar en marxa aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb l’empresa subministradora del servei, pel qual el consistori cedirà un espai públic per a ús de l’empresa a canvi de la prestació d’aquest servei de forma gratuïta a la ciutadania i a cost zero per al municipi.vicentgomar

    La instal•lació del sistema està tenint lloc durant estos dies, i està previst que abans de final de mes els veïns i les veïnes de La Pobla del Duc, juntament amb tots els visitants del municipi, tinguen accés a internet gratuit i lliure en un total de 5 espais públics de la localitat (el Centre Social, la Plaça de l’Esglèsia, la Piscina Municipal i dos dels jardins). En tots aquestos llocs es podran connectar lliurement a la xarxa ordinadors portàtils, telèfons mòbils i qualsevol dispositiu electrònic amb possibilitat d’accedir a internet. L’empresa oferirà a mes a més la possibilitat als particulars de contractar un servei de wi-fi als seus domicilis a preus econòmics.

    Vicent Gomar recordava que amb la posada en marxa de “Wi-Fi Pobla” es dona compliment a una més de les propostes incloses al programa electoral dels socialistes, “i es dona compliment a una necessitat, ja que no podem estar al marge de la realitat, les xarxes cada vegada tenen mes demanda per part del jovens i devem potenciar eixe us responsable”. Per tal que també els majors i la ciutadania en general puga fer ús d’esta ferramenta, des de l’Ajuntament de La Pobla del Duc es posaran en marxa projectes de d’introducció a internet i les noves tecnologies de la informació.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -