25/04/2024 - 17:45
Més

    La ontinyentina Mercedes Pastor, en la candidatura autonòmica del Partit Popular

    Altres notícies

    El comitè electoral del Partit Popular a la Comunitat va aprovar ahir la candidatura autonòmica del partit per a les pròximes eleccions autonòmiques.

    Les llistes es caracteritzen per l’àmplia renovació (70%) donant entrada a nous noms. És el cas de l’advocada ontinyentia Mercedes Pastor que ocupa el lloc 34 de la llista que encapçala Alberto Fabra a la presidència de la Generalitat Valenciana. Des del PP d’Ontinyent, tant el seu president José Luis Climent com el candidat del PP a l’alcaldia de la ciutat, Filiberto Tortosa, han expressat en nom de la militància d’Ontinyent la més sincera enhorabona a Mercedes Pastor pel seu nomenament en la la candidatura autonòmica.

    Tal com ha assenyalat el candidat del PP, Filiberto Tortosa, “es tracta d’un fet important ja que és la primera vegada que una militant d’Ontinyent forma part de la llista autonòmica. Per a nosaltres és un motiu d’orgull i també el reconeixement al treball que des de la capital de la Vall d’Albaida estem duent a terme”.

    Filiberto Tortosa ha assenyalat la valia professional i personal de Mercedes Pastor de qui ha destacat el seu paper important en la renovada executiva popular i el seu nomenament com a presidenta del Comitè Electoral del PP ontinyentí per a aquesta eleccions municipals del pròxim 24 de maig que els populars d’Ontinyent afronten “amb molta il·lusió, preparats per a guanyar el millor equip que és el del PP”.

    Candidatura a València
    Alberto Fabra; Rita Barberá; Juan Carlos Moragues; María José Catalá; Jorge Bellver; María José Ferrer de San Segundo; Manuel Llombart; Alfredo Castelló; Veránica Marcos; Vicente Betoret; Luis Santamaría; María Bernal Talavera; Miquel Domínguez; Blanca Garrigues; Juan Carlos Caballero; Victor Soler; María Sagrario SánchezM Fernando Giner; María Villajos; Eduardo Ovejero; Rosario Angeles Gómez; Vicente Soria Mora; María José Penadés; Amparo Sancho Vicente; Miguel Bustamante Bautista; Oreto Segura; Franciso Esquerre; Roberto Calp; María José Ruiz; Salvador Álvarez; Francisco Javier Sicluna; Estela Daroca; Leandro Benito; Mercedes Pastor; Pedro Juan Victoria; Vanessa Martínez; José Luis Ramírez; Fernando José García; Mari Carmen Porter i María José Casolà.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent Impulsa l’Ocupació Amb la Seua Jornada “Labora en Ruta” Reunint 27 Empreses i 600 Aspirants

    La ciutat d'Ontinyent ha celebrat aquest dimecres una jornada clau per a la promoció de l'ocupació amb la seua...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -