29/03/2024 - 0:05
Més

    La diputada provincial a la Diputació de València visita les obres d’accés al riu clariano

    Altres notícies

    La Diputada Provincial d’ EUPV Rosa Pérez Garijo ha visitat aquest matí la ciutat d’Ontinyent per veure les obres dutes a terme a les immediacions del Riu Clariano, obres que recordem foren polèmiques per no trobar-se adaptades i per negar l’accés als ciutadans i ciutadanes amb mobilitat reduïda . La Diputada ha mantingut una reunió amb el Grup Municipal d’ EU per parlar del projecte d’adaptació d’aquestes obres.

    Rosa Pérez ha recordat que el passat mes d’Abril es va aprovar  per unanimitat una moció a la Diputació de València que feia referència a l’adequació de l’obra d’Estabilització dels talussos de la marge dreta del riu Clariano” .  Des d’ EU farem un seguiment d’aquest projecte per tal que no es quede sols amb una declaració d’intencions i que es faça realitat l’adaptació per tal de garantir l’accés de tots els ciutadans i ciutadanes.

    La Diputada d’ EU també ens ha informat del Pla de Xoc que la Diputació ha posat en marxa per ajudar als diferents municipis a fer front al pagament des despeses amb els proveïdors, partida que en el cas d’Ontinyent pot aplegar fins els 60.000 €.

    A més , Rosa Pérez ha informat de les diferents subvencions que la Diputació posa al servei dels diferents municipis en matèria de cultura, serveis socials, patrimoni , PPOS  i de cooperació i assistència als municipis.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -