ua 2018
Home > Política > Juan Revert: “No volem pegats, volem solucions permanents”
El regidor de Ciudadanos, Juan Revert, durant el Ple Extraordinari del 14 de desembre de 2016

Juan Revert: “No volem pegats, volem solucions permanents”

La millora de les instal·lacions judicials de la ciutat és necessària, però la intenció de la conselleria per remodelar la seu judicial actual és insuficient, “no volem pegats, volem solucions permanents”,tal com ha expressat el regidor de Ciutadans (C ‘s) Ontinyent que aposta per la possibilitat d’habilitar una nova seu que cobreixi les necessitats dels jutjats.

Revert, també s’ha mostrat a favor de centralitzar tots els serveis dels Jutjats en un únic edifici per facilitar les tasques dels professionals i l’atenció al públic, “no volem que sigua un cas similar al que ha succeït a l’hospital de la ciutat. És probable que en ampliar les instal·lacions dels jutjats, es repeteisca la mateixa situació l’ampliació que ha sofert l’Hospital fins a la vora del col·lapse “.

Per això ha demanat que s’estudie una alternativa de futur per a la seu judicial d’Ontinyent. “La societat avança i amb això les institucions han de preveure i actuar amb l’antelació necessària per evitar resoldre el problema amb solucions a curt termini”,ha afirmat Revert.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ciutadans proposa canviar d’ubicació la Fira de Tendes, Tapes i Rock

El portaveu assenyala que han hagut queixes d'alguns veïns