20/04/2024 - 15:12
Més

    Juan Revert assumeix la regidoria de Transport

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha procedit signar el decret pel qual atorga una delegació municipal al portaveu de Ciudadanos, Juan Revert. El primer edil accedeix així a una petició formulada dies arrere per Revert, qui assumeix des d’aquest dijous la delegació de Transport, que es mantindrà dins de l’àrea de Territori que coordina Jaime Peris, qui fins ara s’havia fet càrrec directe d’esta delegació.

    Entre les línies de gestió encetades, a les que Revert té encàrrec de donar continuïtat i completar, es troba l’elaboració del Projecte de Servei Públic de Transport Urbà, document en el que s’ha està treballant, i que incorporarà propostes incloses al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) elaborat esta legislatura. Aquest projecte suposarà la base per elaborar el nou contracte del Servei Municipal de Transport Urbà, que eixirà a concurs després de molts anys de funcionament amb pròrrogues.

    Derivat de la consecució d’estes dues línies mestres, el nou regidor delegat de Transport procedirà a realitzar altres gestions que atenen alguns dels objectius del PMUS, com seran estudiar la creació d’una línia de transport públic cap a les noves zones comercials que han sorgit en l’entrada sud de la ciutat (Family Cash, Economia Cash, nou Mercadona en projecte); millorar l’experiència de l’usuari informant en les parades de la freqüència de pas; o preparar les infrastructures necessàries per a portar el transport públic al nou hospital.

    Altra de les encomanes que tindrà que afrontar Revert és l’adquisició d’un autobús elèctric per operar en la línia L2 de transport urbà. Des de l’àrea de Territori es va sol·licitar una ajuda del fons europeu FEDER 2014-2020 que es coneixerà al més d’abril. Els propers dies es procedirà a realitzar-se diverses proves de vehicles d’aquest tipus en previsió que siga concedida l’ajuda demanada.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -