728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > JovesPV-Compromís per Ontinyent reelegeix Nico Calabuig com a portaveu

JovesPV-Compromís per Ontinyent reelegeix Nico Calabuig com a portaveu

Les joventuts valencianistes d’Ontinyent han celebrat un ‘exitós’ Congrés Local en què han fet balanç dels darrers anys, han reflexionat sobre el futur de la ciutat i les alternatives de la gent jove

El passat dijous 29 de març, JovesPV – Compromís per Ontinyent va celebrar un Congrés Local amb la mirada posada en les eleccions municipals i autonòmiques del 2019. Una desena de militants de les joventuts valencianistes d’Ontinyent es donaven cita a la seu de Compromís situada al Carrer Major de la ciutat per tal de fer balanç de la seua activitat en els darrers anys, analitzar la situació política actual, reflexionar sobre el futur d’Ontinyent i escollir portaveu local.
En eixe sentit, l’única candidatura que es presentava era la de Nico Calabuig i Serna, qui ja ocupava aquesta responsabilitat des dels inicis del col·lectiu jove l’any 2013 i va estar reelegit per unanimitat. El jove, que es troba finalitzant els seus estudis en Ciències Polítiques i de l’Administració, es mostrava “satisfet per la feina feta estos cinc anys i il·lusionat com el primer dia per seguir endavant aportant la nostra visió sobre els reptes d’Ontinyent”. Calabuig destacava “el gran creixement numèric experimentat en estos cinc anys, en els quals hem augmentat el nombre de militants en més d’un 200%, cosa que s’ha traduït en una major activitat en la defensa dels interessos dels i les joves d’Ontinyent, situant-nos com les úniques joventuts polítiques de la ciutat amb una activitat real, visible i útil”.

El portaveu valorava “molt positivament la tasca feta per totes i tots els militants en diversos àmbits de la societat ontinyentina, com és el Consell Local de la Joventut, on comptem amb una important representació” que, tal i com declaraven Paloma Alberola, secretària local del BLOC – Compromís d’Ontinyent i representant al CLJO i Gonzalo Borredà, representant al CLJO, “col·labora al màxim per a impulsar la seua activitat, traslladar les demandes dels i les joves i aportar-los alternatives de formació i oci”.

Per últim, des de JovesPV – Compromís feien una crida a “seguir posant en valor l’esforç cooperatiu del Govern Valencià per invertir des de l’objectivitat, la transparència i el rigor en serveis i infraestructures que Ontinyent sempre ha necessitat, i també a seguir reivindicant de cara al govern municipal socialista un Pla de Joventut que aborde de manera integral les necessitats de la gent jove en matèria econòmica, d’habitatge, inclusió social o oci i aconseguisca frenar la pèrdua de població jove a Ontinyent”.” I remarcaven: “Si la ciutadania d’Ontinyent està sent més escoltada que mai a València no és gràcies a cap majoria absoluta, sinó més be al contrari: és gràcies a la cooperació d’un govern plural de progrés del qual Compromís és un pilar fonamental, que inverteix segons les necessitats de les persones, per damunt de qualsevol partidisme”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Foment concedeix 982.000 euros per a la Restauració de la Muralla de La Vila

És la major ajuda atorgada a la Comunitat Valenciana dins la línia del 1’5% Cultural del Govern d’Espanya i permet completar l’actuació prevista inicialment