28/03/2024 - 18:45
Més

    Joves Socialistes de la Vall d’Albaida presents als distints òrgans de representació de Joves Socialistes del País Valencià.

    Altres notícies

    El passat cap de setmana se celebrava l’XI Congrés de JSPV en la localitat de l’Alfàs del Pi, en el que es proclama com nou Secretari General a José Muñoz, veí de la ciutat de València.

    Així mateix, els assistents al Congrés, van poder participar en les distintes comissions de debat de caràcter ideològic, estatuari i estratègic, que marcaran les pautes a seguir per la nova Comissió Executiva  de Joventuts Socialistes del País Valencià, i que en paraules de José Muñoz, amb un discurs reivindicatiu i emocionant, ho traslladava “no tenemos que tomar la calle, tenemos que ser la calle”, “som joves, socialistes i republicans”.

    Entre els quasi 200 delegats i delegades assistents, es trobava la delegació de l’agrupació comarcal de la Vall d’Albaida, els quals, en paraules del seu Secretari General Comarcal, Raimon Calabuig “podem estar contents, la Vall d’Albaida, torna a estar present en els distints òrgans de representació de JSPV. Som una comarca treballadora, lluitadora i així a quedat clar en els anys que hem estat present i així continuarem fent-ho”.

    D’esta manera, Joves Socialistes de la Vall d’Albaida estaran representats com, Secretari de Medi Ambient i desenvolupament rural, Rubén Gomar (Benigànim), President de la Comissió revisora de comptes, David Palasí (Albaida), com delegada al Comitè Federal, l’ex- Vicesecretaria General de JSPV, Maria Cortés (Ontinyent) i delegats al Comitè Nacional, Jaume Martínez (Bocairent) i Begoña Benavent (Quatretonda). A estos cinc joves, cal afegir un altre gran i important càrrec a la companya d’Atzaneta d’Albaida, Carmelina Pla, nomenada en el passat congrés del PSPV, Secretària de Política Lingüística de la nova Executiva de Ximo Puig.

    A l’acte de clausura va assistir el Secretari General del PSPV, Ximo Puig i la Vicesecretària General del PSOE, Elena Valenciano, entre altres, i van instar als i les joves presents, “la Joventut mai pot resignar-se devant tot el que està passant al País Valencià”, “necesitamos vuestra brújula para marcar el camino hacia donde debemos ir, que el partido siga a los jóvenes y no al revés”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -