20/04/2024 - 8:24
Més

    Joves amb compromís de la vall fan una crida a “reiniciar els nostres pobles”

    Altres notícies

    El col·lectiu de Joves amb Compromís per la Vall d’Albaida ha elaborat un vídeo emmarcat dins la campanya de les eleccions municipals i autonòmiques “per tal de vertebrar les reivindicacions comarcals més urgents i fer una crida a la valentia”. En eixe sentit, al vídeo es poden veure dures crítiques a les decisions del PP a la Generalitat i al govern central respecte a la Vall d’Albaida, com són l’abandonament de la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi, la inclusió de la comarca al Consorci de Residus o el projecte de la planta d’animals morts que es pretén instal·lar a la Pobla del Duc.

    En paraules de la secretària comarcal, Paloma Alberola, “com ja vam anunciar fa poques setmanes, més de 50 joves amb Compromís es presenten a les llistes per a les eleccions municipals, fet que dóna bona mostra de la quantitat de joves disposats a implicar-se per canviar les coses a la comarca des d’un projecte valencianista d’esquerres i ecologista”.

    Així doncs, des del col·lectiu es feia una crida a “votar amb valentia perquè d’una vegada per totes, s’atenguen les necessitats de la Vall d’Albaida. Per fer polítiques realistes que donen oportunitats de vida digna a totes les persones, en especial a la gent jove, que s’està veient abocada a exiliar-se per buscar-se la vida lluny de casa, gràcies a un bipartidisme centralista, vell i caduc que ha pensat més en rescatar als bancs que a les persones”.

    Per finalitzar, els joves han volgut transmetre un missatge encoratjador “volem fer palès en què hi ha esperança, podem canviar la nostra realitat si posem com a eix principal de la política municipal i autonòmica la participació ciutadana. Sobretot, perquè la ciutadania puga decidir si vol o no pagar el doble pel seu fem, o si en comptes d’una planta d’animals morts vol que s’invertisca en una línia de tren que ens connecte millor amb la resta de comarques i fomente així un turisme rural de qualitat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -