19/04/2024 - 9:31
Més

    Josep-Vicent Ferre opta a renovar l’Alcaldia de Bocairent per al PSPV-PSOE

    Altres notícies

    Josep-Vicent Ferre tornarà a encapçalar la candidatura socialista a l’Alcaldia de Bocairent el 24 de maig pròxim. Així ho va aprovar per unanimitat l’agrupació local amb la intenció d’apostar “pel valor de l’experiència i del bon fer que ha presidit la gestió de l’Ajuntament durant les dos últimes legislatures”.

    No obstant això, Ferre renovarà pràcticament en la seua totalitat la llista amb un equip “jove i preparat” per a que reculla “el bagatge de huit anys de treball continuat per Bocairent”. La candidatura completa es donarà a conèixer el 17 d’abril durant un sopar a un restaurant de la localitat obert a tota la ciutadania.

    El primer edil actual garanteix “la continuïtat sense trencaments del projecte emprès el 2007 amb noves cares que doten a la candidatura de frescor i d’il•lusions renovades”. Igualment, Ferre agraeix la tasca de les regidores i dels regidors que tanquen ara la seua etapa de dedicació municipal “després d’una legislatura difícil per l’escassetat de recursos econòmics i per la necessitat de dur endavant iniciatives complexes de llarg recorregut”.
    Josep-Vicent Ferre, inspector d’Educació, va iniciar la seua tasca al consistori el 2007 com a alcalde després de ser-hi la candidatura més votada amb cinc regidories. Quatre anys més tard, va aconseguir la reelecció amb una clara majoria absoluta amb set dels onze seients del ple municipal gràcies a un suport del 56% dels vots emesos, el millor resultat històric de qualsevol formació a Bocairent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -