19/04/2024 - 6:32
Més

    Josep Mª Panyella explica la LOMCE a Ontinyent

    Altres notícies

    Divendres passat, 24 de maig, el diputat per Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Panyella, va visitar Ontinyent per a participar en un acte informatiu organitzat per la coalició sobre la reforma educativa que proposa l’anomenada llei Wert.

    L’endemà mateix de les concentracions efectuades a moltes ciutats del país contra la LOMCE, el diputat va referir algunes de les característiques de la reforma que des de la seua formació política consideren negatives, com ara la supeditació de l’educació a la consecució de llocs de treball, o la consagració de la separació de l’alumnat per sexes en benefici d’alguns centres d’ensenyament catòlics. Per a Panyella, la reforma és un retorn al passat, que converteix la direcció dels centres en un càrrec de l’administració i li lleva la representativitat del professorat. Un professorat al qual, a més, priva de l’autoritat acadèmica.

    També considera de manera molt negativa la introducció d’elements com la competitivitat, cosa que el fa comparar el sistema proposat per la llei Wert amb el sistema educatiu coreà. Segons Panyella, un sistema de bons resultats acadèmics però capdavanter en el nombre de suïcidis en edat escolar.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -