20/04/2024 - 13:42
Més

    Jorge Rodríguez presentarà a la candidata socialista de Gandia en companyia de Ximo Puig

    Altres notícies

    L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, serà l’encarregat demà divendres de presentar Diana Morant com a candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Gandia, en companyia del Secretari General del partit, Ximo Puig. Jorge Rodríguez ha estat convidat a participar a esta presentació “en representar una nova generació d’alcaldes socialistes valencians, per tal d’obrir una nova etapa de decència i honradesa al Govern de Gandia”, explicaven els socialistes d’esta localitat.

    L’acte tindrà lloc a Fira Gandia, junt al centre comercial Plaza Major, demà divendres a les 21:00 hores, una setmana després que el també Secretari General dels Socialistes de La Vall d’Albaida intervinguera a Mallorca davant de 100 alcaldes i regidors del Partit Socialista de les Illes Balears per presentar la iniciativa “Ontinyent Participa” al marc de la XVIII Escola de Tardor dels socialistes mallorquins.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -