29/03/2024 - 16:58
Més

    Jorge Rodríguez presenta 29 propostes per a continuar fent “política per a les persones” en la nova legislatura

    Altres notícies

    Els socialistes desvetllen en un acte públic el seu programa electoral en matèria Cultural, Educativa, Juvenil, Esportiva i Socio-sanitària

    29 propostes concretes per a continuar fent “política per a les persones” en la nova legislatura. L’alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, desvetllava hui en un acte públic la part del programa electoral socialista que atén els sectors cultural, educatiu, juvenil, esportiu i socio-sanitari.

    Davant un nombrós públic reunit al cafè cultural “Mon Petit”, i acompanyat del seu equip, l’alcalde detallava accions com un Pla d’Inclusió Social, un Banc de Solidaritat o una Oficina d’atenció a associacions, idees que s’afegeixen a altres ja avançades a les últimes setmanes com un un pla per modernitzar el poliesportiu, un Espai Jove o dotar de finançament propi per al Consell de Cultura.

    Estes i altres propostes, englobades baix el lema de “Política per a les persones”, han estat les primeres del programa electoral socialista a presentar-se “perquè per a nosaltres Ontinyent i els ontinyentins estan per damunt de tot, s’ha de posar l’accent sempre en les persones. Aquest ha estat un dels trets identitaris del Govern d’Ontinyent, i així volem que continue sent a la propera legislatura”, explicava Jorge Rodríguez.

    Les propostes han estat plantejades una volta finalitzat el cicle de reunions #ontinyentmarcaelcamí, pel qual el candidat i el seu equip s’han reunit amb quasi 500 persones en prop de 20 reunions. L’última d’elles era amb els sector sociosanitari, un encontre al qual es parlava d’algunes de les propostes més destacades que hui es presentaven: Per potenciar el Consell de Benestar Social es planteja crear una Oficina d’atenció a les associacions, que assessorarà estes entitats en la sol·licitud de subvencions o gestions administratives, entre altres funcions; el desenvolupament d’un Pla d’Inclusió Social al període 2015-2020 per evitar l’aparició de situacions de marginalitat i exclusió social, o la posada en marxa d’un Banc de Solidaritat per fomentar la solidaritat entre els veïns, i que contemplarà un Banc d’Aliments, un Banc de Llibres, un Banc de temps i un Banc educatiu.

    El candidat tenia paraules d’agraïment “per a totes aquelles persones i associacions que han participat al procés del qual han sorgit totes estes propostes. Estem demostrat que junts som més, i per això vos convide a tots i a totes a seguir implicats en fer d’Ontinyent un lloc cada volta millor, perquè el millor està per vindre”, concloïa Jorge Rodríguez.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -