28/03/2024 - 22:01
Més

    Jorge Rodríguez: “l’Ontinyent del futur també s’ha de construir des dels barris”

    Altres notícies

    “L’Ontinyent del futur també s’ha de construir des dels barris”. Això ho manifestava hui l’alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, en la seua visita al barri de Sant Josep d’Ontinyent, on el Govern que ha liderat esta legislatura ha invertit més de 1’5 milions d’euros en 30 actuacions.

    “Calia millorar les condicions de vida del barri més poblat d’Ontinyent, i ho hem fet millorant l’eficiència i seguretat de places i carrers sobre les quals no s’havia actuat des de feia dècades”, destacava el candidat a la reelecció, que visitava diversos d’estos espais acompanyat del seu equip, al marc de la campanya “Fem barri, fem ciutat”.

    Un d’estos llocs era la Plaça Ovidi Montllor, una esplanada on la pols a l’estiu i el fang a l’hivern eren els protagonistes, que s’ha transformat en un espai on la ciutadania, especialment els més menuts, gaudeixen d’un indret on s’ha creat una àrea de jocs i d’arbrat i s’ha asfaltat l’aparcament, facilitant l’accessibilitat dels conductors i la seguretat del trànsit de vehicles i de persones.

    La reurbanització dels carrers Furs i Francisco Cerdà, amb una inversió de prop de 500.000 euros, les millores a les voreres de punts com José Iranzo, Pintor Segrelles, Almaig, Caputxins o Daniel Gil, entre altres amb els Plans d’Ocupació Municipal, o l’eliminació de la redona  a l’encreuament d’Almaig amb Pintor Segrelles també han estat actuacions destacades, com també el reasfaltament de vies principals com ara les avingudes de Dos de Maig, José Iranzo o Almaig.

    Reparació de voreres, de redones, instal·lació de noves marquesines a les parades de l’autobús, màxima atenció als espais verds i d’esbargiment, i l’atenció a demandes històriques com l’asfaltat i adequació de la plaça Sufragistes han estat realitzades partint d’una estreta comunicació amb els representants de l’Associació de Veïns, amb qui el Govern d’Ontinyent s’ha reunit de manera periòdica al llarg d’estos 4 anys, reunions de les quals han eixit moltes solucions executades.

    També ha estat destacable la iniciativa Camins Escolars Segurs, votada majoritàriament per la ciutadania a l ’Ontinyent Participa 2014, que s’ha connectat amb la recuperació de la senda de Benarrai que, amb l’enllumenament de la mateixa i el seu estany, conformen una actuació mediambiental destinada a tota la ciutadania, que ha merescut una important subvenció per part de l’Institut Valencià de Turisme de la Generalitat, afavorint una transició sostenible entre la ciutat urbanitzada i els seus voltants naturals.

    Jorge Rodríguez explicava que “als propers anys tindrem l’avantatge d’haver assentat una gestió eficient amb uns pilars que ens permetran créixer, una herència molt millor de la que l’actual Govern d’Ontinyent va rebre. Encara queda encara molta feina per fer però podem dir que a Sant Josep, com a tot Ontinyent, el millor està per vindre”, concloïa el candidat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -