29/03/2024 - 11:21
Més

    Jorge Rodríguez i Mónica Oltra avancen en la posada en marxa de la residència de discapacitats

    Altres notícies

    La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha rebut al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, en el palau de Valeriola, per a coordinar accions en Benestar Social entre ambdues administracions. A l’encontre, al qual també ha estat present el Coordinador de Política Social de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, s’ha parlat al voltant de l’obertura de la residència de discapacitats d’Ontinyent, que tant Oltra com Rodríguez han coincidit en destacar entre els objectius prioritaris en esta matèria.

    Segons recordaven, la residència està acabada des de 2010 però no estava equipada per a la seua posada en funcionament. La Conselleria està pendent de la cessió d’ús para per part de la propietària, Caixa Ontinyent, perquè es puga habilitar com a centre residencial per al municipi i la comarca.

    Oltra ha incidit que per a aquest Govern “preval l’autonomia personal enfront de la dependència però quan és necessari, com l’és aquesta residència de discapacitats, volem que s’habilite i es pose ne marxa els pròxims mesos”. Rodríguez, president provincial i al seu torn alcalde d’Ontinyent, ha explicat que “aquesta residència ha d’atendre a 40 persones amb discapacitat elevada i donarà solució a l’atenció qualificada que precisen i millorarà la qualitat de vida de les seues famílies”.

    “Per a un municipi com Ontinyent que ha apostat tan seriosament per les polítiques socials i les polítiques d’autonomia orientades a la promoció de la inclusió social és important que la vicepresidenta de la Generalitat haja entès com una prioritat l’estancament de la residència i que s’accelere la seua adequació i obertura”, ha conclòs Jorge Rodríguez.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -