25/04/2024 - 0:23
Més

    Jorge Rodríguez i el seu equip es reuneixen amb representants dels col·lectius juvenils

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent inclouran al seu programa electoral impulsar l’ús de la Sala Gomis (antiga Sala Multiusos) com a espai d’activitats per als i les joves de la ciutat. Aquesta és una de les conclusions de l’encontre que l’alcalde i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, mantenia al rehabilitat Alberg Perú amb més de 20 representants d’associacions i entitats juvenils de la ciutat, dins el programa #ontinyentmarcaelcami, que ja ha replegat les inquietuds de més de 300 membres d’associacions de tot tipus per elaborar un programa “que reflexe al màxim a la societat”.

    Jorge Rodríguez acudia acompanyat per diversos membres del seu equip com Joan Sanchis, Juan Pablo Úbeda, Óscar Borrell, Katty Ushiña i Anna Mengual, en un encontre que tenia lloc en un espai, l’Alberg Perú, que estava paralitzat i s’ha recuperat per al seu ús en esta legislatura per joves i alberguistes.

    A la reunió es repassava l’impuls donat pel Govern d’Ontinyent a les polítiques de joventut en una legislatura a la qual s’ha reactivat el Consell Local de la Joventut i s’ha estat molt sensible a les demandes dels i les joves, atenent peticions com l’ampliació de l’oferta universitària, l’impuls a accions de foment de l’ocupació com el Pla Jove o la realització de festivals de música amb una oferta ampla i variada.

    Quant a les propostes que van sorgir i que seran replegades pels socialistes al seu programa, destaca l’aprofitament de la Sala Gomis per part dels joves per a concerts, assaigs, representacions teatrals i altres activitats. També es va parlar del foment de les polítiques de joventut de manera transversal a les diferents àrees municipals, transcendint la consideració de “sector”.

    Amb aquesta són ja onze les reunions celebrades per l’Alcalde i candidat a la reelecció pels socialistes d’Ontinyent amb més de 300 representants de distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat, com ara la indústria, la construcció i els professionals liberals, els sindicats, l’automòbil, l’educació, els majors, els comerciants, els hostelers, l’esport i els joves.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -