728×90 caixa onti
Home > Economia > Jorge Rodríguez explica als empresaris les accions del IV “Pla Reactiva”

Jorge Rodríguez explica als empresaris les accions del IV “Pla Reactiva”

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha explicat al sector empresarial les últimes accions impulsades pel Govern Municipal a través del IV “Pla Reactiva” per modernitzar els polígons i recolzar la internacionalització de les empreses.

A l’encontre, que tenia lloc aquest dimecres a la seu de COEVAL, participaven els regidors de Territori i Política Econòmica, Jaime Peris i Pablo Úbeda, així com el President de la confederació empresarial, Javier Cabedo, o el Secretari General d’ATEVAL-Vall d’Albaida, Felipe Carrasco, entre d’altres. Allí, el primer edil destacava que “un dels pilars bàsics de l’acció del Govern d’Ontinyent sempre ha estat la promoció econòmica i la generació d’ocupació. En aquest sentit les empreses tenen un paper clau i per això venim fent accions per recolzar-les, com les que hem tractat a la reunió de hui”, explicava.

El IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació d’Ontinyent, aprovat el passat mes de febrer, invertirà més de 2 milions d’euros al període 2018/19 en accions de foment de l’ocupació i modernització dels polígons. En concret, s’ha dotat de 800.000 euros el Pla Municipal de Modernització de Polígons, que permet accedir a subvencions de fins al 50%, i que tindrà un impacte De al voltant de 2 milions d’euros en sumar la part de la iniciativa privada. Aquest Pla se suma a altres accions impulsades des de l’Ajuntament amb l’ajuda d’altres entitats per millorar els polígons, com ara la tercera i última fase de la reurbanització de l’Avinguda del Tèxtil, amb un pressupost d’1,1 milions d’euros, dels quals la Diputació n’aporta 800.000, i el pla cofinançat per l’IVACE, que està suposant altres 1’6 milions.

Quant a les novetats introduïdes a les ajudes a empreses per a l’elaboració de catàlegs i participació en fires, cal destacar que la dotació econòmica a tal efecte ha duplicat la consignació inicial, que passa dels 30.000 euros de l’any anterior (que es van haver d’ampliar a 51.000), fins a 60.000 euros. Altres novetats són l’accés a les ajudes per concurrència competitiva (i no per ordre de presentació), amb subvencions de fins al 75% i 5.000 euros per a les fires i de fins al 75% i 3.000 euros per als catàlegs.

El President de COEVAL, Javier Cabedo, tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament “per la seua aposta per la promoció econòmica, tant pel que fa a les millores als polígons, com les accions que impulsa a través del Consell Econòmic i Social, o amb convocatòries com les de recolzament d’assistència a fires i elaboració de catàlegs, que cada volta tenen més demanda i també van ampliant la dotació. Sabem que les competències d’un Ajuntament per dur a terme accions com estes són limitades, i per això valorem molt positivament l’esforç que s’està fent per recolzar a les empreses”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Oltra, Baldoví i Ferri iniciaran la campanya a Ontinyent

Les primeres espases de la formació valencianista faran un acte dijous 21 de març a …