fira 728×90
Home > Política > Jorge Rodríguez destaca que “és essencial que els socialistes continuen governant en la C. Valenciana”

Jorge Rodríguez destaca que “és essencial que els socialistes continuen governant en la C. Valenciana”

Els socialistes de la Vall d’Albaida han congregat aquest matí a Ontinyent, capital de la comarca, a més de 200 militants, simpatitzants i càrrecs orgànics i institucionals del partit, en un esmorzar dins de la campanya “El moment socialista, la força de les comarques”. En l’acte han participat el Secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta de la Diputació, Rebeca Torró, a més de per el secretari d’organització provincial, Vicent Mascarell, i els secretaris comarcals de la Vall d’Albaida, Antonio Esquinas, i els de la Ribera Alta, Neus Garrigues, i de la Ribera Baixa, Salva Martínez, entre altres càrrecs del partit, com a alcaldes i regidors de la comarca, on els socialistes ostenten el diputat provincial i majoria de les alcaldies.

El número dos dels socialistes valencians ha aprofitat la seua presència a Ontinyent per a destacar com “una bona notícia” la designació de Jorge Rodríguez com a candidat socialista a l’alcaldia: “és,sobretot, una bona notícia per a la ciutat d’Ontinyent perquè estic segur que Jorge tornarà a ser alcalde”. Muñoz ha insistit que Jorge Rodríguez governa amb majoria absoluta (va obtindre el 63% dels vots en 2015) perquè és un alcalde que fa política “per a les persones i aquells que governen per a les persones tenen el reconeixement de la gent”, unes paraules que han arrancat els aplaudiments dels congregats, als qui va agrair la seua presència un diumenge al matí, un “esforç” que va atribuir a les ganes de “formar part d’aquest socialisme afectiu que tanta falta fa en aquests moments”, ha afegit.

Per part seua, Jorge Rodríguez ha volgut començar la seua intervenció repassant estrofes de la cançó de Serrat “Benaurats” per a indicar que aquests mesos li han permés “reconéixer als amics i a les persones que de debò et volen, que són les persones que han estat i que estan al meu costat. Gràcies per acompanyar-me i per creure en allò que representem els meus regidors, els alcaldes i alcaldesses de la comarca o el que representen José Muñoz i Ximo Puig en la resta del país. Perquè, mireu, hi ha qui pensa que el partit és el primer, però ja els dic que el primer són les persones perquè sense persones no hi ha partit i els partits només són un instrument per a millorar la vida de les persones”, i ha afegit que “jo estic obstinat a continuar aqueix camí, en el de servir a les persones a les quals representem”.

En clau local, Jorge Rodríguez ha destacat que quan va accedir a l’alcaldia el deute superava els 20 milions d’euros i que aquest mandat acabarà amb 8 milions, que quan van arribar l’hospital era “una maqueta de cartó-pedra i un munt de mentides” i que és ara quan es posaran els primers fonaments, alguna cosa que ha agraït especialment al President Ximo Puig. “Continuarem transformant Ontinyent de la mà de la Generalitat, de la Diputació i amb el suport de la majoria de ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent”. L’alcalde i líder dels socialistes d’Ontinyent ha insistit que és “essencial” que el Govern del Botànic continue perquè sinó la recuperació de drets i llibertats retrocedirà”, ha postil·lat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sanchis: “PSOE i Compromís estan posant en perill la continuïtat de la Mancomunitat”

El portaveu de La Vall Ens Uneix adverteix que no és just que Ontinyent pague per habitants però tinga el mateix poder de decissió que qualsevol poble