20/04/2024 - 2:01
Més

    Jorge Rodríguez buscarà altres fòrmules per optar novament a la batlia d’Ontinyent

    Altres notícies

    Ahir de vesprada es donava a conèixer la decisió de l’àrea de Coordinació Territorial del PSOE, a càrrec de Jose Luis Ábalos, en la que prohibia a l’actual batle d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, encapçalar la llista a les pròximes eleccions municipals previstes per al pròxim any 2019.

    Després de la detenció de Rodríguez el passat mes de juliol dins de l’operació Alqueria, el PSOE el va suspendre de militància, i a hores d’ara el cas continua amb secret de sumari.

    Posteriorment, el PSOE d’Ontinyent, emetia un comunicat públic on rebutgen i manifesten la decepció amb els òrgans de direcció del partit. Assenyalen que és una mesura injusta i que no es respecta el dret a la presumpció d’innocència, incomplint la lletra i l’esperit dels estatuts. A més assenyalen que es vulnera el codi ètic el PSOE on s’estableix que no s’apartarà a cap càrrec públic fins a l’obertura del juí oral.

    Al mateix comunicat informen que aquest passat cap de setmana, el 100% de la militància havia signat un document per donar suport a la candidatura de Rodríguez.

    Jorge Rodríguez, informava per mitjà de Facebook, anit al voltant de les 22:34h que “el PSOE de Madrid no ens deixa altra opció que buscar altres fórmules per tal de seguir defensant els interessos d’Ontinyent i de la seva gent, com hem fet tots aquests anys”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -